news

Medic din Timisoara, prins cu un minor in masina in ipostaze indecente. Medicul lucreaza la Spitalul de Copii „Louis Turcanu”

Politistii au observat, duminica seara, pe o strada din Timisoara, o masina in care se aflau doua persoane, un barbat de 41 de ani si un baiat de 16 ani. In urma verificarilor, politistii au constatat ca cei doi s-au intalnit cu scopul de a intretine relatii sexuale.

Incidentul s-a petrecut duminica seara in jurul orei 21, pe strada Locotenent Ovidiu Balea din Timisoara, sub podul peste calea ferata de la iesire din oras, spre Sacalaz, relateaza presa locala. Un echipaj al Sectiei 4 Politie, aflat in patrulare, a observat intr-un autoturism doi indivizi care le-au trezit suspiciuni.

„In cursul zilei de ieri, 29.01.2023, in jurul orei 21:00, politistii Sectiei 4 Urbane Timisoara, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Balea, din municipiul Timisoara, un barbat, in varsta de 41 de ani si un tanar, in varsta de 16 ani, care se aflau intr-un autoturism parcat, prezenta acestora in acel loc fiind nejustificata. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca cei doi s-au intalnit cu scopul de a intretine relatii sexuale, fapta care nu a fost materializata”, a transmis IPJ Timis.

Cei doi barbati au fost sanctionati conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Amenda este in cuantum de 1.000 de lei.

Potrivit unor surse, barbatul este medic la Spitalul de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

6 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

9 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

9 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

9 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

9 ore ago