Medicii avertizeaza: Cine crede in Olivia Steer isi poate UCIDE copilul

life

Olivia Steer, recunoscuta drept o militanta pentru alimentatia raw vegan, a decis ca este cazul sa ia atitudine pe Facebook in cazul imbolnavirii copiilor din Arges. Ea a sustinut ca toata ancheta incearca musamalizarea adevaratei cauze a aparitiei cazurilor de SHU: vaccinarile.

Prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie, considera ca aceasta teorie este o aberatie: “Cine crede in Olivia Steer isi poate ucide copilul. Vaccinurile sunt de import si ar fi imbolnavit copii din mai multe tari sau macar din mai multe zone din Romania. Formaldehida este o substanta care sterilizeaza, iar in vaccinuri, daca exista, sigur este dozata in asa fel incat sa nu dauneze organismului”.

Si Dr. Carmen Murariu, epidemiolog la Spitalul “Marie Curie”, a explicat de ce vaccinurile nu-i pot imbolnavi pe copii: “Este exclus ca bebelusii sa se fi imbolnavit de la un vaccin, asa cum sustin unii. Toate cele folosite in Programul National de Imunizare se obtin prin inginerie genetica, nu contin tulpini vii atenuate care sa fi putut da un sindrom diareic”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: