Medicul ALDE care spunea ca nu ii trateaza pe protestatarii #Rezist revine cu o noua agresiune: lista neagra cu „Top Ten al derbedeilor din presa”

politica

Razvan Constantinescu, medicul din ALDE care in noiembrie 2017 a anuntat ca ar refuza sa ii trateze pe protestatarii #Rezist, revine in atentie cu o noua postare revoltatoare pe pagina sa de Facebook.

Constantinescu a realizat un „Top 10” al „derbedeilor din presa” in care i-a inclus pe jurnalistii care s-au evidentiat prin sustinerea acordata DNA si luptei anticoruptie.

Constantinescu, memnru al ALDE, a devenit celebru in noiembrie 2017, cand a anuntat ca nu vrea sa ii trateze pe protestatarii #Rezist.

„Sunt furios. Anunt de pe-acum ca blochez din prima secunda orice idiot care anunta pe Facebook ca merge sau ca a fost in Piata Victoriei! Cand vi s-au inchis spitalele, ati stat ca niste sobolani, ca nu v-a convocat Securitatea! Sa va faca Tudor Chirila endoscopie, clar?!”, a scris Constantinescu atunci pe Facebook.

Pe langa reactiile negative de pe reteaua sociala, doctorul s-a ales cu plangeri atat la spitalul la care lucreaza, cat si la Colegiul Medicilor.

„Eu cred ca trebuie analizat comportamentul acestui om, din toate punctele de vedere. Consiliul Etic va lua si va analiza toate aceste postari. Este o chestie inedita si pentru mine. In 11 ani nu am avut asa ceva”, spunea Ioan Barliba, manager la spitalul „Sfantul Spiridon”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,


loading...

Comentarii: