Medicul lui Nastase, condamnat la INCHISOARE. Nastase a reactionat imediat

news

Medicul Serban Bradisteanu a fost condamnat definitiv, luni, de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la un an de inchisoare cu suspendare pentru favorizarea fostului premier Adrian Nastase. Initial, seful Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara a Spitalului Floreasca din Capitala fusese achitat de Instanta Suprema. Decizia Instantei Supreme a fost atacata insa de procurori.
Initial, seful Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara a Spitalului Floreasca din Capitala fusese achitat de Instanta Suprema in dosarul privind  favorizarea lui Adrian Nastase. Decizia a fost atacata insa de procurori. La ultimul termen al procesului, anchetatorul a aratat ca Serban  Bradisteanu a incurcat organele judiciare prin modul in care a actionat, mentioneaza TVR News.

Serban Bradisteanu a fost trimis in judecata de procurorii DNA in decembrie 2012, pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, in legatura cu internarea in spital a lui Adrian Nastase, dupa ce acesta a incercat sa se sinucida.

„Sunt foarte suprins de aceasta decizie, este neclar si ce inseamna de fapt favorizatea infractorului in cazul in speta. Mi se pare foarte trist ca un act de generozitate medicala, deontologie medicala e sanctionat in acest mod”, a spus fostul premier PSD, Adrian Nastase, luni, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Nastase a mai spus ca spera ca decizia instantei sa nu-l afecteze foarte mult pe Bradisteanu. „Fara sa fiu eu specialist, o astfel de vulnerabilitate trebuia privita ca prima chestiune ce trebuia rezolvata”, sustine Adrian Nastase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook
Urmareste-ne si pe:

Comentarii: