Medvedev avertizeaza ca primirea Ucrainei in NATO ar insemna ”un al treilea razboi mondial”. Fostul presedinte rus spune despre Biden ca „este un batran bolnav, care sufera de dementa severa”

externe

Dmitri Medvedev, anexare, Georgia, Rusia, Abhazia, Osetia de Sud, amenintare

Vicepresedintele Consiliului Securitatii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat sambata, dupa ce SUA au promis ca vor trimite munitie cu dispersie in Ucraina, ca, daca aderarea Ucrainei la NATO se va concretiza, ar insemna un „al treilea razboi mondial”, transmite EFE, preluata de Agerpres.

Intr-un mesaj pe canalul sau Telegram, Medvedev a afirmat ca presedintele american Joe Biden, dupa ce „a fugit rusinos din Afganistan” si apoi „a distrus economia europeana” si a livrat sute de tone de arme Ucrainei, „a declansat un conflict prelungit extrem de periculos cu Rusia”.

„Ca urmare a acestui fapt, regimul de la Kiev distruge ceea ce a mai ramas din tara sa. Acum, dupa ce a epuizat toate resursele, (Biden) promite munitie cu dispersie si ii tenteaza din nou pe neonazistii de la Kiev cu perspectiva NATO, a carui realizare inseamna un al treilea razboi mondial”, a insistat fostul presedinte rus.

Recurgand la insultele sale obisnuite, Medvedev a sustinut ca Biden face acest lucru pentru a „domina si ingradi alte tari”, dar si pentru ca „este un batran bolnav, care sufera de dementa severa”, care „nu stie ce face”.

„Sau poate este vorba de cu totul si cu totul altceva? Poate (…) tocmai s-a hotarat sa iasa din scena cu gratie, provocand un Armaghedon nuclear si luand cu el pe lumea cealalta jumatate din umanitate”, si-a incheiat Medvedev atacul asupra lui Biden.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: