Medvedev, obsedat de Romania. Se teme ca ia din nou nastere „Romania Mare”, urmareste atent ce fac cei de la Chisinau si Bucuresti

externe

Aderarea Moldovei la UE este posibila, nu direct, ci prin crearea „noii Romanii Mari”, a spus vicepresedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, conform TASS, citata de news.ro.

„Moldova a intrat in coada lunga de aderare la UE, intinsa de-a lungul deceniilor. Bon voyage! Dar [ei] vor mai devreme! De aceea, exista o alta modalitate de a obtine aderarea la UE: crearea unei noi Romanii Mari ”, a spus politicianul pe canalul sau Telegram, raspunzand unei intrebari a TASS cu privire la cat de curand ar putea avea loc aderarea Republicii Moldova la Uniune.

El a mentionat ca „politicienii romani danseaza politic in cerc in jurul Moldovei” de multa vreme. Astazi, acest lucru se intampla la propriu, a subliniat el.

„Prima sedinta comuna a Parlamentelor moldovean si roman a fost finalizata de parlamentarii care dansau tinandu-se de mana. A parut destul de amuzant”, a spus Medvedev.

„Cu toate acestea, consecintele pot fi mult mai putin amuzante”, a conchis el.

Comentarii: