Melescanu are propriul partid, spune ca sunt sanse sa obtina 20% din voturi: „Avem hotararea de a participa la alegerile locale si la cele parlamentare”

politica

Teodor Melescanu a anuntat, marti, intr-un interviu pentru DC News, ca partidul sau, Forta Nationala, are sanse sa obtina 20% din voturile romanilor.

„Vom avea un congres in care sa ne stabilim structura si, mai ales, programul politic. Acesta va fi clar in favoarea Romaniei si a romanilor. Este principala noastra preocupare (…) Avem hotararea de a participa la alegerile locale si la cele parlamentare. Vom vedea daca vom candida singuri sau ne vom alia cu alte partide.

Sunt lucruri pe care le vom vedea pe parcurs, sa vedem cum evolueaza scena politica din Romania. Exista dorinta ferma de a fi prezenti pe esichierul politic. 20% dintre romani doresc un partid care sa reprezinte interesele lor nationale”, a declarat Teodor Melescanu la DC News.

Forta Nationala a fost creat de Melescanu impreuna cu traseistii din ALDE care au dorit sa ramana alaturi de PSD dupa ce Tariceanu a anuntat ca trece in opozitie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: