Melescanu merge la pensie, ALDE i-a retras sprijinul politic. Pe cine propune ministru de Externe

politica

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a anuntat, luni, ca formatiunea pe care o reprezinta ii retrage sprijinul politic ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si o propune pe Ramona Manescu pentru aceasta functie.

„Am luat in discutie situatia de la MAE si am convenit cu totii ca domnul Teodor Melescanu si-a facut cu competenta datoria in pozitia pe care a avut-o. Mai mult decat atat, MAE, prin modul in care a organizat aceste alegeri in limita responsabilitatilor sale prin sporirea numarului de sectii de votare, a cautat sa preintampine eventuale incidente. Se pare insa ca au existat anumite interese pentru ca unele incidente sa aiba loc.

(…) In acelasi timp, nu putem sa neglijam un anumit tip de perceptie publica care leaga de MAE modul in care au fost gestionate alegerile in diaspora si pentru ca sa putem sa avem pe viitor o comunicare foarte buna cu opinia publica, pentru a lasa MAE intreaga libertate de a actiona ca reprezentant al statului roman, am hotarat sa retragem sprijinul politic domnului Teodor Melescanu.

In acelasi timp am propus ca doamna Ramona Manescu sa fie propusa pentru pozitia de ministru al Afacerilor Externe”, a anuntat Vosganian la finalul unei sedinte a conducerii ALDE.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: