Melescanu se da cocos desi trebuie sa demisioneze: „Eu nu fac niciodata pasul inapoi”

politica

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, afirma ca nu face „niciodata pasul inapoi”, intrebat fiind daca va demisiona dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca alegerea sa in functia de sef al Senatului, in septembrie 2019, a fost neconstitutionala.

„Vom vedea luni, la deschiderea sesiunii si vom cauta sa gasim cea mai buna solutie pentru a depasi o perioada foarte grea pentru Senat, solutie care sa respecte toate prevederile legale. E adevarat ca nu a fost inca publicata decizia Curtii si nici motivarea. Va trebui sa gasim modalitatile cele mai bune ca lucrurile sa functioneze excelent. Trebuie sa vedem pe lege. Eu sunt complet deschis”, a afirmat Melescanu sambata, dupa ce a participat la reuniunea grupurilor parlamentare ale PSD.

Intrebat daca e dispus sa faca pasul inapoi prin demisie, Melescanu a spus: „Sigur, nu e nicio problema. Eu nu fac niciodata pasul inapoi, fac intr-o parte”.

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit, pe 22 ianuarie, ca este neconstitutionala alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului.

Mai mult despre:

Comentarii: