Membrii de varf ai PSD descopera tocmai acum cum i-au permis lui Liviu Dragnea sa devina „dictator”: „Este o situatie nociva nu doar pentru PSD”

politica

Europarlamentarul Catalin Ivan a afirmat vineri ca statutul PSD il apara pe presedintele Liviu Dragnea de membrii partidului, considerand ca aceasta situatie este „nociva” pentru democratie.

„Statutul PSD, ca lege fundamentala a tuturor membrilor incepand cu presedintele partidului, trebuie sa apere membrii de abuzurile unor lideri vremelnici, cu porniri dictatoriale. Astazi, Statutul PSD il apara pe Liviu Dragnea de membrii partidului. O situatie nociva nu doar pentru PSD, dar si pentru democratia din Romania”, a scris Ivan pe pagina lui de Facebook.

Reactia europarlamentarului vine dupa ce fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat vineri ca a contestat decizia prin care a fost exclus din PSD.

„Am contestat, conform statutului PSD, acea decizie de excludere a mea din partid. Contestatia este pe baza statutului si pe baza deciziilor luate de conducerea partidului in urma cu aproximativ o luna si jumatate. Este o chestiune, nu as vrea sa intru in foarte multe detalii, care se va judeca in forurile interne ale partidului si anume la comisia de etica. Contestatia mea este conform cu prevederile statutului si, subliniez, este pana la urma si dorinta membrilor din organizatia Timis de a face acest demers”, a precizat Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: