Membrii PSD, tratati ca oile. Oamenii fugarului Mazare anunta cati oameni vor „trimite” la Bucuresti la mitingul lui Dragnea

politica

PSD Constanta ar putea trimite la mitingul de sustinere a premierului Viorica Dancila si a Guvernului PSD-ALDE aproximativ sase mii de persoane, o decizie finala in acest sens urmand sa fie luata in aceasta saptamana. Presedintele executiv al social-democratilor constanteni, Decebal Fagadau, spune ca organizatia si-a propus o cifra realista pentru a-si arata sustinerea fata de guvern.

Decebal Fagadau a fost intrebat marti dupa amiaza, intr-o conferinta de presa, cate persoane trimite organizatia de la Constanta la mitingul din data de 9 iunie de la Bucuresti pentru sustinerea premierului Viorica Dancila si guvernului PSD-ALDE.

“Am comunicat deja catre secretariatul general al partidului inca din etapa in care fusese stabilita o alta data. ne mentinem cifrele. Ce sa comentez ? Este o decizie a Comitetului Executiv National, unde-i ordin, cu placere. Ne-am propus o cifra realista pentru ca intr-adevar vrem sa aratam sustinerea fata de colegii nostri, sustinerea fata de guvernul PSD-ALDE”, a afirmat presedintele executiv al PSD Constanta. El a spus ca nu stie exact cifra participantilor la miting, aceasta fiind cunoscuta de secretarul executiv al organizatiei judetene, Lucian Lungoci.

Contact de News.ro, Lungoci a declarat ca PSD Constanta anuntase ca va participa la mitingul de sustinere a guvernului atunci cand fusese stabilita o alta data pentru acesta cu un numar de sase mii de persoane. El nu stie sigur daca acest numar se va mentine deoarece atunci erau deja incheiate intelegeri cu firmele de transport pentru a asigura deplasarea oamenilor si acum trebuie discutat din nou cu acestea pentru a vedea daca au disponibil pentru data de 9 iunie acelasi numar de mijloace de transport. Secretarul executiv al PSD Constanta sustine ca o decizie in acest sens va fi luata in aceasta saptamana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,


Comentarii: