Membru CNA, fosta vedeta TV, atacuri violente impotriva protestatarilor, pe care-i numeste „prosti”: „Ce om sanatos la cap ar avea vreo problema cu propunerile lui Tudorel Toader?”

news

Radu Herjeu, fost prezentator de stiri in trustul lui Voiculescu si actual membru al CNA, sustine ca propunerile de modificare a legilor justitiei, anuntate de Tudorel Toader, sunt benefice si ii numeste pe protestatari dept „prosti”, „disperati” si „tefelei”.

Herjeu a postat in ultimele zile mai multe mesaje pe Facebook in care tine sa isi arate sprijinul fata de Tudorel Toader si sa ii atace pe ceir care critica pachetul de legi al ministrului Justitiei. Iata cateva dintre mesajele lui Herjeu, care are rang de secretar de stat:

„Nu reusesc sa inteleg ce om sanatos la cap ar avea vreo problema cu propunerile de modificare a legilor justitiei? Cine nu ar fi de acord ca sefii procurorilor sa fie alesi de procurori, nu de un om politic ajuns presedinte? Cine nu e de acord ca magistratul care a dat o decizie proasta care a dus la condamnarea Romaniei la CEDO sa si plateasca? Cine nu e de acord ca, inainte de a ocupa o functie importanta in magistratura, sa ai suficienti ani de experienta in spate? Care e problema daca organul de control va fi scos de sub controlul celor pe care, teoretic, ii controleaza? A, inteleg de ce propagandistii se dau de ceasul mortii. Dar eu vorbeam de oameni sanatosi la cap”.

„Eu inteleg ca presedintele e disperat sa nu piarda una din cele doua parghii prin care poate influenta ceva in tara asta (cealalta fiind numirea sefilor de servicii secrete), dar chiar n-a gasit un consilier ceva mai inteligent care sa injghebe unele argumente mai putin penibile impotriva schimbarii legilor justitiei? Cica numirea procurorilor sefi de catre CSM diminueaza rolul CSM!!!??? Iar faptul ca nu-i mai numeste un om politic dupa cum il taie capul (indiferent de avizul CSM), la propunerea ministrului justitiei, ci chiar forul lor profesional, la propunerea aceluiasi ministru al justitiei, inseamna politizare!!!”.

„Citesc toate isterizarile disperatilor ca se schimba legile justitiei: polticieni, magistrati afiliati, ‘analisti’, propagandisti sau simpli tefelei! Caut infrigurat, cu disperare, aproape, un argument! UNUL singur, logic si de bun simt! Nimic, Absolut nimic! Doar aceleasi si aceleasi sloganuri inepte si goale de orice ratiune, acelasi apel la idiosincraziile emotionale ale masei de manevra, aceleasi zgandariri ale spaimelor de o apocalipsa nedefinita! PS. Va rog eu, daca vreunul dintre voi are un astfel de argument, sa mi-l dea! Chiar sunt interesat de el!”.

„Chiar sunt curios daca, fara Coldea si Anaconda, propagandistilor le va mai iesi „mobilizarea” din iarna. In fond, nu cred ca au emigrat chiar toti inteligentii care au fost convinsi ca abuzul in serviciu inseamna hotie si/sau coruptie! Ei abia asteapta sa ingurgiteze imbecilitatea ca numirea sefului DNA de catre CSM si nu de catre un om politic inseamna, de fapt, politizare”.

„Propaganda simpla si grosolana, pe baza de minciuna ordinara, pentru ca se adreseaza prostilor! Ce conteaza ca NU Ministerul Justitiei ar urma sa numeasca procurorul general DNA, sa aleaga seful DIICOT si sa desemneze procurorul general, ci CSM?! Important e sa scoatem prostii in strada pentru ‘apocalipse’ inventate! PS. Jegul asta umbla pe net si e, evident, rostogolit de propagandisti si de prostii care habar n-au despre ce e vorba in realitate”.

Screen Shot 2017-08-25 at 18.35.15

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: