„Merg pana la capat alaturi de presedintele Dragnea”. Un lider PSD sare slugarnic sa-l atace pe Tudose: „Face jocurile celebrilor #rezist”

politica

Presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, sustine ca se impune convocarea urgenta a Comitetului Executiv National al partidului, precizand ca va merge pana la capat alaturi de presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea.

”Datorita evolutiei evenimentelor de pe scena politica interna, consider ca in situatia de fata se impune convocarea de urgenta a Comitetului Executiv National pentru clarificarea lucrurilor in interiorul partidului nostru, obiectivul comun fiind doar unul: punerea in aplicare a masurilor din programul de guvernare”, a scris Dorel Caprar pe Facebook.

Potrivit acestuia, de la inceputul anului, in PSD, se asista ”la un conflict mai mult sau mai putin deschis intre presedintele partidului, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose”.

”Se fac calcule, se aduna adepti de o parte si de cealalta, se vorbeste despre un congres, despre remanieri guvernamentale. (…) In toata aceasta disputa, cei care pot transa lucrurile sunt presedintii de organizatii, cei care inclina balanta atat in Comitetul Executiv, cat si in cazul unui congres. In ceea ce ma priveste, voi merge pana la capat alaturi de presedintele Dragnea, iar filiala PSD Arad va adopta aceeasi atitudine. Nu exista nici cel mai mic dubiu in acest sens”, a anuntat Dorel Caprar.

El a reamintit ca in urma cu un an, cu Liviu Dragnea in fruntea partidului, PSD a obtinut cel mai bun rezultat din istoria sa.

”Cu Liviu Dragnea in functia de presedinte, PSD a obtinut guvernarea, alaturi de ALDE, iar Mihai Tudose a obtinut postul de premier”, a adaugat Caprar.

”Ma intreb cum poti sa vii acum, dupa o batalie atat de grea, in care toti stim cat am avut de suferit, sa ceri decapitarea generalului care te-a dus la victorie? N-ai face altceva decat sa dai satisfactie celor care au pierdut batalia si care stau acum cu sufletul la gura sperand ca domnul Dragnea nu va mai rezista mult in fruntea PSD. (…) Iar daca exista cineva din interior care incearca o decapitare a conducerii PSD, a presedintelui Dragnea, care, repet, ne-a adus cea mai mare victorie din istorie, inseamna ca acel cineva lupta impotriva partidului si face jocurile Opozitiei, ale presedintelui Iohannis, ale celebrilor #rezist”, a mai spus liderul PSD Arad.

In ceea ce priveste conflictul aparut intre Carmen Dan si premierul Mihai Tudose, Dorel Caprar sustine ca nu exista motive pentru ca ministrul de Interne sa demisioneze.

”Doamna Carmen Dan a avut o interventie publica, in care a lamurit situatia cu documente. Cred ca premierul Tudose s-a pripit atunci cand a cerut public demisia ministrului de Interne, fiind de preferat ca o astfel de chestiune sa fie discutata in interiorul partidului. Forurile statutare ale PSD au ales o echipa guvernamentala, iar atunci cand apar defectiuni in aceasta echipa ele nu pot fi remediate de o singura persoana, ci tot prin decizii ale conducerii partidului. Probabil, aceasta chestiune va fi rezolvata in Comitetul Executiv National al partidului”, a aratat Dorel Caprar.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: