Merge pe directia trasata de Dragnea. Noul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, da asigurari ca se va prelungi termenul pentru depunerea Declaratiei 600

news

Eugen Teodorovici, ministrul votat pentru a ocupa portofoliul de la Ministerul Finantelor Publice, a declarat, vineri, dupa incheierea sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca va exista o prelungire de termen in ceea ce priveste depunerea Declaratiei 600.

„O sa fie o prelugire de termen. Intre timp in care gasim solutia ideala pentru ca toata lumea sa fie multumita”, a spus Teodorovici, la iesirea din sediul PSD.

Liviu Dragnea declarase recent ca guvernul Dancila, in prima sedinta, va emite o ordonanta de urgenta pentru amanarea pana pe 31 martie a termenului in care poate fi depusa Declaratia 600.

Vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, Viorica Dancila, premierul desemnat al Romaniei, a prezentat lista completa a ministrilor din Guvernul pe care-l va conduce dupa votul de investitura din Parlament. La sedinta au avut loc schimbari de nume de la o ora la ora, multi din cei care erau favoriti neprimind votul membrilor PSD. Cu toate acestea, in componenta cabinetul se regasesc si doi ministri cu probleme penale, Rovana Plumb la Fonduri Europene si Radu Oprea la Mediul de Afaceri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: