„Merita o sansa”. Cazanciuc sare in apararea lui Romascanu dupa ce acesta i-a injurat obscen pe jurnalisti

politica

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a sustinut, vineri, ca Lucian Romascanu mai „merita o sansa” dupa ce i-a injurat obscen pe jurnalistii prezenti in sediul PSD.

”Si-a cerut scuze, oricine merita a doua sansa”, a declarat Cazanciuc, intrebat despre injuraturile purtatorului de cuvant al PSD.

„Atunci cand oamenii gresesc, cred ca merita o sansa. Si-a cerut scuze, provine din randul presei”, a mai spus Canzanciuc.

Romascanu a fost, in trecut, director al publicatiilor de scandal Libertatea si Cancan.

La sfarsitul Comitetului National Executiv (CExN) al PSD, purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu, a avut o izbucnire golaneasca la adresa jurnalistilor care au decis sa iasa din sala pentru declaratiile lui Marcerl Ciolacu. ”O sa primeasca o p… in c… toti”, a spus oficialul PSD.

”E un pic jignitor, ai purtator de cuvant care vine sa-ti dea niste informatii. Daca nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tau care vrea informatii? Unde e omul nostru de la camera, frate? Asta este sfarsitul unei frumoase prietenii. O sa primeasca o p… in c… toti”, a declarat Romascanu, citat de Stirile Pro TV.

O angajata de la Biroul de Presa al PSD a ras si a comentat: ”Nici aia, poate le place”, la care Romascanu a raspuns: ”S-ar putea, da”.

Lucian Romascanu este senator PSD de Buzau din 2016 si a fost ministru al Culturii in Guvernul Mihai Tudose. Romascanu este purtator de cuvant al PSD din aprilie 2020.

Romascanu este cel care, joi, a citit in plenul Parlamentului motiunea de cenzura la adresa Guvernului Orban.

Lucian Romascanu este senator PSD de Buzau din 2016 si a fost ministru al Culturii in Guvernul Mihai Tudose.

Romascanu este purtator de cuvant al PSD din aprilie 2020.

Mai mult despre: ,

Comentarii: