politica

Mesaj de la Cotroceni, Iohannis ii indeamna pe membrii PSD sa se rascoale: „Debarasati-va de aceasta conducere nociva”

Presedintele Iohannis a dat publicitatii, sambata, un comunicat de presa in care le cere membrilor PSD sa se „debaraseze” de Liviu Dragnea.

„Din nefericire, se dovedeste, din nou, ca acest Guvern este irational si actioneaza impotriva intereselor propriilor cetateni si fac un apel la membrii PSD care nu vor sa fie partasi sa se debaraseze de aceasta conducere nociva, care duce tara spre haos si dezordine”,  se arata intr-un comunicat la Presedintiei privind violentele din Piata Victoriei.

Reprezentanti de seama ai PSD considera ca principalii vinovati pentru violentele de vineri din Piata Victoriei sunt presedintele Iohannis si liderii Opozitiei. Mai mult, ei sustin ca „protestatarii pasnici nu au patit nimic”.

„Nu a fost mitingul Diasporei. Diaspora s-a strans la ora 5, o mie de oameni, care are aceleasi revendicari ca ale membrilor PSD din Diaspora.

O manifestatie civica a romanilor nostri din diaspora a fost deturnata de niste grupuri bine constituite si transformata in violente fara precedent. Romania cred ca e siderata de ceea ce a vazut azi- noapte la televizor, iar pentru asta eu cer public ca urmatorii oameni sa isi asume o parte din raspundere, sa isi ceara scuze romanilor. Lui Iohannis, pentru comunicatul pe care l-a dat vizavi de Jandarmerie, lui Orban care a incitat la participarea agresiva la acest miting. Lui Barna si lui Ciolos care s-au cocotat cu bocancii peste acest miting

Mana invizibila a statului paralel s-a vazut (referitor la violente). Vom merge pana la capat, indiferent ce vor face ei, pentru ca milioane de romani ne sustin

Orban, Ciolos si Tomac sa isi ceara scuze urgent, in timpul zilei de astazi, pentru incitarile din spatiul public”, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, la Antena 3, sambata dimineata.

El a sustinut ca Dacian Ciolos ar fi urmat sa isi anunte candidatura la Presedintie in Piata Victoriei insa a renuntat ca urmare a declansarii violentelor.

Si senatorul PSD Liviu Pop a avut o reactie la fel de halucinanta. El a sustinut ca niciun protestatar pasnic nu a fost ranit.

„Oamenii care protestetaza pasnic nu au patit nimic”, a spus Pop la Digi24. Cand prezentatoarea i-a atras atentia ca sunt sute de imagini cu protestatari raniti, Pop a rapuns va „cine se aseamana se aduna”.

„Orice protestatar se putea delimita de aceste elemente. Cine se aseamana se aduna. Nu putem spune ca jandarmeria nu a actionat corect.

E astept ca presedintele statului sa isi ceara scuze sau eventual sa isi dea demisia pentru declaratiile iresponsabile pe care le-a facut aseara”, a mai spus Pop.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Rusia trimite in Iran, de saptamana viitoare, 24 de avioane Su-35. Moscova va transfera Iranului si sisteme de rachete S-400

Iranul ar urma sa primeasca saptamana viitoare primul lot de avioane Suhoi Su-35 din Rusia,…

9 minute ago

Dorel Visan, prezent la Moscova dupa ce l-a laudat pe Putin: „Trebuie o noua dictatura, asa ca a domnului Putin”

Actorul Dorel Visan se afla in aceste zile la Moscova, in calitate de invitat la…

O oră ago

Nici Ciuca, nici Ciolacu nu au urmarit explicatiile lui Cirstoiu. Seful PSD: „Am inteles, a fost la o clinica, lucrurile acestea le vom lamuri in cadrul coalitiei”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut sambata ca nu a auzit explicatiile lui Catalin Cirstoiu…

56 de minute ago

Ciolacu a decretat: „Adevarul a iesit la iveala, Gabriela Firea nu a avut nicio treaba cu azilele groazei. A fost un scandal clocit”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sambata, ca Gabriela Firea "n-a avut nicio treaba cu azilele…

2 ore ago

Doliu pentru radioul romanesc. A murit crainicul sportiv Octavian Vintila

Crainicul si comentatorul sportiv Octavian Vintila s-a stins din viata, la varsta de 86 de…

2 ore ago