politica

Mesaj de lupta de la PMP pe final de an: Anunta un 2020 al „marilor confruntari, cu rasturnari de situatie spectaculoase”

2020 va fi anul marilor confruntari, cu multe evenimente cu miza mare, cu rasturnari de situatie spectaculoase si, sigur, un an in care PMP va face diferenta, scrie marti, pe Facebook, presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac.

„Romania, iti multumesc! 2019 a fost un an plin de provocari, de tensiuni, de obstacole greu de depasit. Am reusit, totusi, ceea ce parea greu de realizat. (…) Mai avem inca foarte mult de munca. (…) In 2020, obiectivul nostru este clar, ne propunem un PMP de +10%. Tara are nevoie de un partid autentic de dreapta, crestin-democrat, un pol politic care s-a construit in jurul unor valori si principii sanatoase din dorinta de a pastra tot ceea ce am mostenit de la inaintasi ca natiune. O tara superba, cu resurse fantastice, cu oameni minunati si cinstiti, cu traditii si un potential urias pe care avem obligatia sa il valorificam. Romania viitorului este tara in care toti cetatenii ei sunt respectati si protejati”, afirma Tomac.

De aceea, spune el, in 2020, echipa PMP va milita activ pentru „obiective politice indraznete”.

„Din punctul meu de vedere, cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin. Daca in luna februarie nu ducem acest obiectiv la bun sfarsit, ratam o sansa unica de a oferi Romaniei o noua perspectiva. Revenirea la alegerile primarilor in doua tururi ar insemna sanctionarea democratica, prin vot, a tuturor derapajelor ultimilor ani ale guvernarii rosii.

La o simpla analiza, asta ar insemna sa lasam PSD cu doar patru presedinti de consiliu judetean din 29 cate are in prezent, fara primari in Capitala si cel putin in inca zece municipii resedinta de judet, precum Craiova, Constanta, Bacau, Galati, Pitesti, Bistrita-Nasaud, Zalau, Focsani, Giurgiu sau Drobeta-Turnu Severin. Rezultatul alegerilor locale sunt oglinda alegerilor parlamentare. De aceea, trebuie actionat cu mult curaj si convingerea ca facem ce trebuie pentru romani”, considera liderul PMP.

Eugen Tomac este de parere ca 2020 va fi „anul marilor confruntari, cu multe evenimente cu miza mare, cu rasturnari de situatie spectaculoase si un an in care PMP va face diferenta”.

„Sunt absolut convins ca energia, creativitatea si motivatia noastra vor oferi Romaniei o echipa de nota +10. Pana atunci, sa il intampinam cu bucurie pe 2020, an in care va urez sa aveti parte de multa sanatate si impliniri! Pentru ce mi-ati oferit in 2019, dragi romani, va multumesc! La multi ani!”, incheie Tomac.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Rachete Patriot pentru Ucraina, Ciolacu nu mai recunoaste ce a spus acum doua zile

Premierul PSD Marcel Ciolacu si-a schimbat pozitia in legatura cu eventuala trimitere a uunui sistem…

2 ore ago

Fostul sef al serviciilor de informatii, Nikolai Patrusev, va ocupa pozitia de consilier al lui Putin

Fostul secretar al Consiliului de Securitate al Rusiei, destituit de Vladimir Putin, Nikolai Patrusev, va…

2 ore ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

3 ore ago

Propagandistii Kremlinului sustin ca Occidentul a pierdut Razboiul Rece: „Finlanda si-a mentinut existenta datorita Uniunii Sovietice”

Directorul general al studioului de film Mosfilm, Karen Sahnazarov, sustine ca Uniunea Sovietica a castigat…

4 ore ago

Diana Sosoaca, discurs legionar in plenul Parlamentului: „Iudeo-bolsevicii au omorat peste 800.000 de romani in temnitele comuniste”

Senatoarea Diana Sosoaca a sustinut, marti, 14 mai, in Parlament, cu ocazia „Zilei solidaritatii si…

3 ore ago