Mesaj de ultima ora al lui Clotilde Armand. Vorbeste despre PRESIUNE si FRAUDE

politica

Candidatul USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care lasa de inteles ca au avut loc fraude in timpul noptii, la numararea voturilor.

„Prezenta la vot este prima forma de implicare in procesul de guvernare a comunitatii in care locuim. Din acest motiv tin sa multumesc celor care si-au exprimat ieri votul, indiferent de optiunile lor politice. Le sunt profund recunoscatoare celor care s-au mobilizat pentru a ne sustine si care mi-au transmis mesajele lor.

Cele mai multe dintre aceste mesaje contin comentarii cu privire la rasturnarea scorului in favoarea dlui Dan Tudorache in timpul noptii, dupa ce rezultatele partiale anuntate de BEC la ora 24.00 erau in favorea candidaturii mele. Aceasta rasturnare de situatie arunca o indoiala asupra corectitudinii procesului de numarare si inregistrare a voturilor in sectiile de votare. Simpla aparitie a unei asemenea indoieli, dupa 26 de ani de la demararea procesului democratic in Romania, arunca o lumina negativa asupra imaginii tarii. Sunt convinsa ca Biroul Electoral Central isi va indeplini atributiile. Cred ca in Romania anului 2016 sunt depasite metodele de presiune si fraudare electorala”, a scris Armand.

Potrivit primelor informari provizorii BEC, la sectorul 1 Clotilde Armand (USB) conducea cu 32,3 %, urmata de Dan Tudorache (PSD) – 31,9%, Alexandru Nazare (PNL) – 16,6% si Eugen Tomac (PMP) cu 7,2%.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: