Mesaj de ultima ora al lui Vasile Blaga pentru parlamentarii PNL. Ce ar trebui sa faca la motiunea de cenzura initiata de PSD

politica

Fostul copresedinte al PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca liberalii ar trebui sa participe, dar sa nu voteze motiunea de cenzura initiata de PSD impotriva Guvernului.

„PNL va avea de luni o conducere legitima. Aceasta criza — este o criza politica declansata de PSD — ne priveste pentru ca priveste si Romania. Va trebui analizata foarte serios aceasta pozitie a noastra, dar eu cred ca nu ar trebui sa intram in acest joc si cred ca cea mai buna varianta ar fi sa fie prezenti colegii mei in sala, dar sa-i lase in pace, (…) sa nu voteze”, a spus Blaga, inainte de Congresul PNL in care se alege noul presedinte al partidului.

Intrebat daca liberalii ar trebui sa incerce sa formeze o noua majoritate, el a sustinut ca este nevoie ca partidul sa se consolideze institutional dar si sa fie o ”voce clara” impotriva oricarui guvern PSD.

„Trebuie sa aiba grija in primul rand sa se consolideze institutional si, in al doilea rand, sa fie o voce clara, cea mai puternica voce a Opozitiei impotriva a oricarui Guvern PSD. (…) PNL este pregatit, dar nu asa se pune problema”, a mai spus Blaga, citat de Agerpres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: