Mesaj delirant al unui fost lider PDL: „Multumesc, Liviu Dragnea! Lua-v-ar dracu de hiene! Si acum cand scriu am ochii impaienjeniti pentru ce i-ati facut”

politica

Gelu Visan, fost deputat PDL, unul dintre invitatii de casa ai postului Romania TV, publica un text delirant intr-o publicatie fantoma in care sustine ca Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare pentru ca „si-a aparat tara, cum a putut mai bine, de cotropirea straina”.

Visan sustine ca a izbucnit in plans, chiar cand se afla in studiourile Romania TV, in momentul in care a aflat de condamnarea lui Dragnea. „Lua-v-ar dracu de hiene! Si acum cand scriu am ochii impaienjeniti pentru ce i-ati facut, pentru ce faceti acestei tari pe care ati ocupat-o si ati vandut-o! ’R- ati ai dracu’ de vanzatori de tara!”, scrie Visan.

„Mai aveam 10 minute pana sa intru in emisiune cand a sunat telefonul: ‘Se da sentinta la Dragnea, vino repede!’. Achitari si suspendari pe banda, poate totusi nu-l executa, poate au gresit cei care mi-au spus. M-am asezat pe scaun in studio, era agitatie, si deodata cade sentinta: Napraznic!

Chiar daca ma asteptam, inima incepe sa-mi bata cu putere si ochii mi se umplu de lacrimi. Pe dracu’, ma vad astia ca sunt moale, nu pot sa izbucnesc ca boul in lacrimi, in plina emisiune. Am vorbit cu Liviu Dragnea 30 de minute, de curand. Razboiul lui pentru Romania era real. Mi-a zis ca se bate pana la capat, nu mai avea legatura cu procesul, credea sincer ca mai avem o sansa sa iesim de sub cotropirea straina. Era insa trist, foarte trist, cred ca stia sau intuia. ‘Nu au reusit sa ma ingenuncheze, merg pana la capat!’, mi-a zis inainte de a ne desparti.

In viata mea politica de treizeci de ani, nu am vazut un asemenea arsenal, o asemenea masinarie infernala, impotriva unui singur om, fie el om politic sau nu: SRI, fostul SRI, procurori, judecatori, ofiteri, ofiteri acoperiti, turnatori, colaboratori, sefi de multinationale, sefi de banci, presedinte, politicieni, colegi de partid, straini, ambasadori, tot ce inseamna Stat Paralel si Supra-nationale la un loc, turbati, iesiti din minti, pe scurt: COTROPITORII ROMANIEI si vanzatorii de neam si de tara, carora li s-a opus.

Liviu Dragnea a avut o singura ‘vina’: Si-a aparat tara, cum a putut mai bine, de cotropirea straina, iar pentru asta a platit. Nu Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare, ci Romania. Cu mustata lui de Teleorman, cu greselile lui, cu pacatele lui umane, Liviu Dragnea s-a opus! A reusit sa se opuna! A deschis un drum, care, chiar daca l-au tradat toti, sau aproape toti, nu mai poate fi inchis!

Lua-v-ar dracu de hiene! Si acum cand scriu am ochii impaienjeniti pentru ce i-ati facut, pentru ce faceti acestei tari pe care ati ocupat-o si ati vandut-o! ’R- ati ai dracu’ de vanzatori de tara! Pot sa va spun ceva, nenorocitilor! Nu a fost singur! Nu ne puteti baga pe toti in puscarie, jivinelor!

Suntem romani si ne mandrim cu asta! Si va garantez ca atata timp cat imi curge sange de roman prin vene, nu scapati, nici in gaura de sarpe daca ajungeti, cu tot cu strainii vostri cu tot!

Multumesc, Liviu Dragnea pentru ca ai avut curaj sa te opui, si-ti spun ceva: Niciodata nu ai fost singur, nici acum nu esti, suntem multi, mult mai multi decat cred ei, care spunem cu tarie ca Romania trebuie sa fie a poporului roman, nu a cotropitorilor si vanzatorilor de tara!”, a scris Gelu Visan in Justitiarul.

Visan a demisionat in 2012 din PDL si s-a inscris apoi in Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu pentru a obtine un nou mandat de parlamentar. Nu a avut succes, astfel incat s-a reprofilat ca „analist” la Romania TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: