news

Mesaj dur adresat negationistilor: „Prostule, tu stii cine-i in poza asta? E sora-mea, prostule! E speriata, extrem de obosita, ingrijorata rau, ii e dor de viata normala”

Mesaj dur al unei romance, a carei sora este cadru medical si se lupta cu coronavirusul, la adresa celor care refuza sa poarte masca de protectie si care sustin ca virusul nu ar exista. „Prostule, intreaga lume e inca in pandemie, se fac non-stop cercetari sa i se dea covidului de cap, tu inca faci scandal in magazin ca nu vrei ‘botnita’? Prostule, te urasc!”, a scris Simona Pirvu.

„Prostuleee, care esti tu prost! Ma scuzi de apelativ, e nimic in comparatie cu ce meriti! Stii tu cine-i in poza asta? E sora-mea, prostule! E speriata, extrem de obosita, ingrijorata rau, ii e dor de viata normala, asa cum ne e si noua, familiei.

Fiindca tu prostule, ai convingerea ca ii pasa cuiva de tine, vrea sa te microcipeze, vrea sa te vaccineze si sa te foloseasca nu stiu la ce, poate sa te forteze sa votezi cu altcineva decat psd. Sau poate vrea sa-ti afle secretul, reteta ta de vinete la cuptor si borsul cu zarzare.

Prostule, sa stii ca dupa garda nu prea mai are nimeni energie sa-ti scrie tie pe FB cate cazuri noi s-au internat, cati sunt intubati, ce s-a mai intamplat. Fiindca esti atat de prost ai impresia ca numai Esca si Marcel Pavel au patit-o, ca au fost platiti de oculta mondiala sa te convinga pe tine, prostule, sa-ti pui ‘botnita’.

Prostule, ai impresia ca lumea se invarte in jurul tau si-ti permiti cu tupeul prostilor sa contesti medici epidemiologi in loc sa te protejezi pe tine si pe cei din jurul tau.

Prostule, multinationalele din intreaga lume platesc milioane de euro chirie pentru niste sedii goale, oamenii lor lucreaza din martie online, tu crezi inca in oculta mondiala, nu?

Prostule, economia mondiala e in scadere abrupta, mii de firme dau faliment, tu ai vreo alta preocupare decat propriul ego si convingerile bazate pe incultura medicala de baza? Stii prostule oameni cu afaceri ruinate dupa zeci de ani de functionare? Ai o parte din vina, propagi ideile conspiratiei, impingi cu prostia ta in toate directiile virusuri, idei gresite. Nu esti cu nimic diferit de ala de-a carantinat un intreg spital in martie. Mintea ta ingusta functioneaza fix ca si virusii pandemici.

Macar cand spargi seminte-n parc, citesti si altceva in afara de fake news?

Prostule, intreaga lume e inca in pandemie, se fac non-stop cercetari sa i se dea covidului de cap, tu inca faci scandal in magazin ca nu vrei ‘botnita’? Prostule, te urasc! Esti un nimic care produce efecte grave! Atat te duce capul? Doar atat?”, a scris Simona Pirvu.

Simona Pirvu a pirmit numeroase mesaje de felicitare, dar si injuraturi dintre cele mai urate. „Am festival de injuraturi in privat, aici am pus frana la comentarii. Nu credeam ca voi avea sute de distribuiri la postare, asta ma face sa sper ca suntem multi cei responsabili, o scoatem noi la capat cu pandemia asta!”, a scris ea dupa ce mesajul s-a viralizat.

Alte 641 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate de la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, numarul total al imbolnavirilor ajungand miercuri la 34.226.

La ATI, in acest moment, sunt internati 248 de pacienti.

Intre timp, in Piata Victoriei din Bucuresti continua sa aiba loc manifestatii ale celor care nu cred in coronavirus. PSD, la randul sau, continua sa blocheze in Parlament legea carantinei. Joi ar urma sa aiba loc o dezbatere in Senat, insa nu se stie cand va avea loc si votul.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Portugalia nu mai este o problema pentru Europa. Ce poate invata Romania de la o tara care a cunoscut si ea un exod masiv al tinerilor

La zece ani de la plecarea "barbatilor in negru" - managerii internationali ai Comisiei Europene,…

6 ore ago

Primarul Vlad Oprea, declaratii halucinante: „Locuim trei familii in casa de 1.000 mp: eu, mama si o verisoara”. Nu mai stie cate locuinte are pe numele lui

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a facut declaratii halucinante, luni seara, la Realitatea Plus, incercand…

3 ore ago

Un sofer roman de tir a murit in Belgia dupa ce un capac de canal aruncat de pe un pod a intrat prin parbriz. Cinci belgieni au fost retinuti

Cinci belgieni, dintre care doi minori, au fost arestati si urmeaza sa ajunga in fata…

3 ore ago

Japonia isi protejeaza frumusetile naturii. Cei care doresc sa urce pe Muntele Fuji vor trebui sa se inregistreze in avans

Prefectura Yamanashi din centrul Japoniei a anuntat lansarea unui sistem online care va reglementa numarul…

4 ore ago

Memoriile Angelei Merkel vor fi publicate in noiembrie. Ea este acuzata acum de „greseli fatale” in relatia cu Rusia

Angela Merkel isi va lansa, pe 26 noiembrie, mult asteptatul volum de memorii cu titlul…

4 ore ago