Mesaj dur al lui Ponta, dupa o noua excludere din PSD. Cum incearca fostul premier sa rupa PSD pentru a crea o „constructie noua si curata”

actualitate

Victor Ponta a publicat un nou mesaj foarte critic la adresa conducerii PSD, dupa ce filiala din Cluj l-a exclus din partid pe un fost lider al TSD, Gabriel Oniga. Ponta le transmite „reformistilor” din PSD ca nu au nicio sansa sa schimbe acest partid.

„In urma cu 18 ani (pe cand Liviu Dragnea era presedinte al PD Teleorman si sustinator infocat al lui Traian Basescu la Primaria Capitalei) un foarte tanar Gabi Oniga se inscria in PSD la Cluj ( acolo unde pentru un tanar sa spui ca esti la PSD era un act de curaj egal cu nebunia)! Acolo l-am gasit cand am intrat in TSD si tot acolo a fost la toate campaniile si actiunile politice ale Partidului fara sa ceara niciodata o functie sau un privilegiu !

Zilele trecute Gabi Oniga a fost exclus din PSD de catre un pitecantrop politic pus de Dragnea in fruntea Organizatiei Cluj ( plus deputat) pe criteriul ca este mai analfabet si mai slugarnic decat ultimul consilier local din Teleorman! Motivul – ‘nu este agreat de Daddy’!

In urma cu peste 20 de ani (pe cand Liviu Dragnea era Prefect PD al Judetului Teleorman) intra in PSD Sorin Grindeanu- ( la Timisoara unde pentru un tanar sa spui ca esti la PSD era un curaj egal cu nebunia)! L-am cunoscut cand am venit eu la TSD si am luptat impreuna in toate campaniile si actiunile politice ulterioare!

A fost exclus din Partid de Liviu Dragnea si „Gasca” sa pe motiv ca nu e obedient! Spre deosebire de Cluj insa la Timisoara inca nu s-a gasit o coada de topor care sa execute fara cracnire ordinele lui „Don Livio” – dar se lucreaza la asta!

Prin 2001 (cand Liviu Dragnea era Presedintele PD al Consiliului Judetean Teleorman si isi negocia trecerea la „Putere” alaturi de PSD) l-am cunoscut pe Catalin Ivan ca membru al PSD la Iasi ( oras studentesc si intelectual unde un tanar era considerat nebun daca activa la PSD)! Acum tot afla de la „locotenentii” lui Don Livio ca ‘nu apare in evidenta Partidului’!

Pot continua cu aceste exemple daca cineva de buna credinta mai are nevoie sa fie convins ca PSD a fost confiscat de un lider care doar aplica modul de conducere si mentalitatea de tip „Traian Basescu” – evident sprijinit oportunistic de cateva tovarase si cativa tovarasi pentru care conteaza doar functia pe care o primesc de la „Don Livio” ca plata pentru serviciile lor”, a scris Ponta pe Facebook.

El le trasnmite reformistilor ca isi pierd vremea incercand sa schimbe PSD si ii indeamna sa se alature unei „constructii noi si curate”.

„Grindeanu, Ivan, Oniga si multi altii refuza sa paraseasca PSD-ul din care Dragnea si „Gasca” i-au gonit – este singurul Partid in care au activat si in care au crezut! Ii inteleg si ii laud pentru asta si ii sprijin din toata inima !

Eu cred insa ca PSD de azi nu mai are nimic din ceea ce trebuie sa ofere un partid modern de centru stanga care sa ofere o viziune de viitor, bunastare si seriozitate! Si ca o constructie noua si curata poate sa ofere alternativa pentru toti cei dezamagiti de ceea ce vad azi la PSD! Sa avem succes toti cei de buna credinta!”, a mai spus Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: