Mesaj halucinant al lui Badalau. Compara suferinta lui Iisus cu „suferinta” provocata acum de izolare

politica

Senatorul PSD Niculae Badalau, celebru pentru exprimarile suburbane, s-a caznit sa incropeasca un text pios de legat de Paste in care amesteca suferintele lui Iisus cu „suferinta” de a sta in izolare.

„Ganduri in Vinerea Neagra. Astazi este Vinerea Pastelui, Vinerea Patimilor, Vinerea Neagra. Este ziua in care Iisus a fost Rastignit si a Murit pe cruce pentru rascumpararea neamului omenesc.

Ne-a fost dat noua, oamenilor, sa traim astazi, cu o suferinta inzecita, semnificatia acestei zile sfinte: departe de Biserica, departe de obiceiurile care ne-au marcat viata si pe care le-am petrecut alaturi de bunii si strabunii nostri.

(…) Este pentru prima data cand suferinta Domnului Iisus Hristos este insotita si de suferinta noastra reala. Este, cu siguranta, o lectie pe care o primim si din care va trebui sa invatam din nou. Ce anume? Probabil ca ceea ce am calcat in picioare de mult: smerenia, credinta, bunatatea, milostenia.

Inseamna ca a venit timpul s-o invatam din nou, iar faptul ca asta se intampla chiar in zilele Patimilor Domnului ar trebui sa ne intareasca in credinta noastra”, a scris Badalau pe Facebook.

Citeste si: Badalau, injuratura vulgara in timpul audierii lui Marcel Vela: „Du-te in p…a mea si arata-i!” – Video

Badalau a fost nevoit sa demisioneze din conducerea PSD dupa ce le-a catalogat drept prostituate pe romanceel care lucreaza in strainatate.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: