Mesaj pe sediul PSD chiar inainte de alegeri. Ministrul Budai da vina pe Iohannis si sesizeaza Politia – Video

politica

Mesaje cu caracter obscen au fost scrise, in noaptea de vineri spre sambata, pe sediul organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat (PSD), cu doua zile inainte de alegerile pentru Parlamentul European. Presedintele executiv al PSD Botosani, Marius Budai, spune ca acest tip de mesaj este promovat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Persoane a caror identitate nu este cunoscuta au vopsit cu spray toate cele patru laturi ale sediului PSD, iar liderii social-democrati au pus actiunea pe seama opozitiei politice.

„Este un gest de intimidare a membrilor si simpatizantilor nostri, avand in vedere ca acest gest vine cu o zi inaintea scrutinului pentru Parlamentul European. Este regretabil ca in 2019 reprezentantii partidelor de opozitie recurg la astfel de actiuni si cred ca acest model este preluat de la liderii nationali. Astia sunt cei care vor sa conduca Romania?”, a declarat, pentru Agerpres, presedintele organizatiei judetene a PSD, senatorul Doina Federovici.

Pe de alta parte, presedintele excutiv al PSD Botosani, Marius Budai, spune ca acest tip de mesaj este promovat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

„Este mesajul politic promovat de presedintele Iohannis, este mesajul unor partide care nu au nimic de spus din punct de vedere politic, este platforma lor politica ca alternativa la programul nostru de guvernare”, a afirmat Budai.

Conducerea PSD a sesizat Politia in acest caz.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: