Mesaj pentru Renate Weber: „Este o prietena minunata, vreau sa stiu ce crede despre atitudinea lui Dragnea”

news

Mihaela Miroiu, profesoara universitara la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), adreseaza un mesaj public euorparlamentarului ALDE Renate Weber in care ii cere sa isi precizeze pozitia fata de modificarile pe care PSD si ALDE le aduc Codului de Procedura Penala.

Miroiu tine sa aduca aminte ca Weber este o femeie „admirabila”, cu care este prietena, insa vrea sa stie ce parere are despre declaratiile si actiunile recente ale liderilor PSD-ALDE.

„M-am imprietenit, in anii 90, cu o femeie admirabila. Una dintre pionierele Drepturilor omului in Romania. O jurista remarcabila. O inteligenta sclipitoare. Devotata in integrum treceri spre statul de drept si democratiei. O cauzasa de mare marca. Lidera a Fundatiei pentru o Societate Deschisa, in cea mai buna perioada a dezvoltarii societatii civile in Romania. Europarlamentara devotata politicii europene. O prietena minunata. O femeie puternica si dreapta. Vreau sa stiu ce crede ea acum despre schimbarile din Codul de Procedura Penala (cu exceptia cazurilor de aplicare ale deciziilor CEDO), despre atitudinea sefului Camerei Deputatilor, in contextul unei noi condamnari, despre atitudinea partidului din care ea face parte. Poti sa imi spui, draga Renate Weber?”, a scris Miroiu pe Facebook.

Renate Weber este invitata deseori la Antena 3 unde de cele mai multe ori sustine deciziile pe care PSD si ALDE le-au luat in Palarment in privinta justitiei.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: