Mesaj siropos adresat de Dragnea lui Gica Hagi, dupa ce fostul fotbalist a criticat actuala guvernare: „Sa se bata cu Olguta, sa vedem care e mai frumos!”

sport

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a raspuns lui Gheorghe Hagi, dupa ce a fost criticat in termeni duri de fostul mare jucator.

„Eu tin la Gica Hagi si o sa tin la el toata viata mea, asa cum tine, probabil, toata Romania la el. E un om pe care-l respect, dar ii transmit cu toata dragostea ca nimeni nu se opune si cu totii ne dorim sa facem un stadion la Constanta. E nevoie de solicitarea autoritatilor locale. Atunci vom face stadion modern si la Constanta, asa cum se discuta si la Focsani. Daca autoritatile din Constanta vor sa faca un stadion modern si sunt de acord ca trebuie facut, atunci trebuie sa solicite, sa fundamenteze si sa argumenteze ca isi doresc! Va garantez ca la Constanta vom avea stadion modern, care sa rivalizeze cu cel din Craiova, sa se bata cu Olguta, sa vedem care e mai frumos!”, a declarat Liviu Dragnea pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Reactia lui Dragnea vine dupa ce, recent, Gica Hagi a criticat actuala guvernare.  „Poate auzim ca se face un stadion si la Constanta! Se fac stadioane in toata tara! Aud ca se fac si prin cine stie ce comune, numai la Constanta nu se poate. Nu se poate!”, a spus Hagi in urma cu doua saptamani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: