Mesaj stupefiant din partea PSD pentru Iohannis: „Romania nu este primita in Schengen din cauza abuzurilor DNA”

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, i-a dat o replica stupefianta presedintelui Klaus Iohannis, care a acuzat luni ca „singura tara care se opune realmente aderarii Romaniei la Schengen”. El a sustinut ca poate Romania nu este primita in Schengen din cauza „abuzurilor” pe care le fac institutiile de forta.

Iohannis a acuzat, luni, guvernul si majoritatea parlamentara ca prin deciziiile anti-justitie au sabotat aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

„Vreti sa va spun ceva surprinzator? Singura tara care realmente se opune aderarii este Romania. Prin felul nefericit in care legiferam, prin felul nefericit in care dam ordonante de urgenta, in general prin felul nefericit aratam ca nu stim foarte bine ce vrem. Ma refer la ordonanta 13, la MCV, unde partea vizata prioritar – justitia – si-a facut treaba. Stam bine. La cealalta parte care tine de Parlament si de politicieni mai avem teme de rezolvat si abordari de tip ordonanta 13, chiar daca au disparut, arata multor politicieni europeni ca in Romania lucrurile inca nu sunt stabile in ce priveste abordarea fata de ce se numeste statul de drept.

Iar abordarile unor politicieni chiar foarte vizibili, cu pozitii foarte inalte in stat, care cica cearta Bruxelles-ul sau cearta Uniunea Europeana pentru diferite abordari nu ne fac bine absolut deloc”, a declarat Iohannis.

Prin vocea purtatorului de cuvant, PSD sustine ca de vina ar fi de fapt DNA.

„Presedintele Iohannis este intr-o campanie electorala permanenta. Noi PSD-ul suntem de vina pentru orice, suntem de vina ca crestem salariile, suntem de vina ca crestem pensiile, suntem de vina pentru cresterea nivelului de trai.

Iohannis se hazardeaza cand face aceste declaratii. Dansul a inceput evident campania electorala. Romania este dusmanul Romaniei pentru abuzurile pe care le fac institutiile de forta, poate de accea nu suntem primiti in Schengen.

Presedintele Iohannis are un discurs manipulatoriu. Ce progrese a inregistrat Romania in privinta aderarii la Schengen in trei ani de zile de cand este presedinte Iohannis?”, a declarat Adrian Dobre la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: