Mesaj surprinzator al unui senator PSD: „Mi-as dori ca toti politicienii sa ia exemplu de la Klaus Iohannis”. Cum crede ca va reactiona Dragnea la spusele sale

politica

Declaratie surprinzatoare a senatorului PSD Eugen Teodorovici. „Mi-as dori ca toti politicienii sa ia exemplu de la domnia sa”, a spus Teodorovici, referindu-se la mesajul de 1 Decembrie al lui Iohannis.

„Domnul presedinte Iohannis da de obicei mesajele clasice, normale si de bun simt pentru un presedinte si ma bucura sa vad asta. Mi-as dori ca toti politicienii sa ia exemplu de la domnia sa”, a comentat, vineri, senatorul PSD Eugen Teodorovici, prezent la parada de 1 decembrie din Capitala, mesajul adresat romanilor de seful statului in care vorbeste despre o tara prospera condusa de politicieni responsabili si integri, informeaza Epoch Times.

Intrebat cum crede ca va privi liderul PSD declaratiile sale, Teodorovici a raspuns: „Ca roman, doar, zic eu, pozitiv, pentru ca, repet, lasand la o parte orice fel de dispute intre noi, intre partide, daca vrem sa fim cu adevarat romani…”

Eugen Teodorovici a fost printre putinii membri ai PSD care au participat la apoi, vineri seara, la receptia oferita la Palatul Cotroceni de Ziua Nationala.

1 Decembrie reprezinta idealul nostru ca natiune de a fi liberi si uniti intr-o Romanie prospera, condusa de politicieni responsabili si integri, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, adaugand ca acum, in prag de Centenar, este un bun prilej sa reflectam la cum vrem sa arate tara noastra.

„Dragi romani, astazi este Ziua noastra Nationala, zi in care, cu totii, oriunde ne-am afla, ne sarbatorim patria. In 1918, romanii au trait emotia reintregirii de atunci. 1 Decembrie reprezinta idealul nostru ca natiune de a fi liberi si uniti intr-o Romanie prospera, condusa de politicieni responsabili si integri. Acum, in prag de Centenar, este un bun prilej sa reflectam la cum vrem sa arate tara noastra. Numai impreuna, implicati si determinati, vom reusi sa construim o Romanie puternica si respectata in Europa si in lume. La multi ani, romani! si La multi ani, Romania!”, afirma presedintele Klaus Iohannis in mesajul video postat pe pagina de facebook cu prilejul Zilei Nationale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: