Mesaj surprinzator, ministrul Sanatatii nu este de acord cu incatusarea Sorinei Pintea: „Am sa discut cu ministrul de Interne”

politica

Ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache, a declarat miercuri ca nu este de acord cu modul in care s-a intervenit in cazul Sorinei Pintea, atunci cand aceasta a solicitat ingrijiri medicale, el afirmand ca nu poti incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc.

Costache a fost intrebat, miercuri, la Parlament, despre faptul ca Sorina Pintea a fost dusa marti la spital in catuse, cu o masina a Politiei si nu cu o ambulanta.

„Stiu ca doamna Pintea are o afectiune autoimuna si trebuie sa avem grija cu toti pacientii din Romania, mai ales in acest context cand sunt fragilizati. (…) Este regretabil sa incatusam un om bolnav. Este regretabil”, a spus Costache, citat de Agerpres.

El a afirmat ca va discuta despre acest aspect cu ministrul de Interne.

„Am sa discut cu ministrul de Interne, va promit. Nu putem incatusa persoane bolnave care nu prezinta risc. Poate ar trebui adaptate procedurile”, a aratat ministrul interimar al Sanatatii.

Mai mult despre: ,

Comentarii: