Mesaj transant al unei personalitati din Echipa Ciolos: „PSD = PRU = borfasi fascisti care fac rau Romaniei”

politica

Fost ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea transmite un mesaj limpede despre PSD si PRU, partide care au scopuri si actiuni similare: „PSD si PRU este acelasi drac”. Liderii acestor partide sunt catalogati drept „borfasi fascisti”.

Cristian Ghineaa facut aceste afirmatii in cadrul unei intalniri online cu utilizatorii retelei Reddit Romania. Intrebat de un tanar ce parare are despre PSD si PRU, Ghinsea a raspuns transant: „PSD si PRU este acelasi drac. Inainte de fiecare alegere PSD lasa machiajul de partid socialist si devine fascist. Au facut asta din 1996 (CDR rupe Transilvania) pina in 2014 (Johannis e strain de neam). Tot dau cu capul in acelasi zid, pt ca citesc prost sondajele si ii subevalueaza pe romani. La fel va fi si acum. PRU este forma efemera de manifestare a acestui fascism, ca anexa de atras voturi care nu ar merge la PSD”.

„PSD = PRU = borfasi fascisti care fac rau Romaniei. Nu e nici o diferenta, doar o tentativa de a suge voturi printr-un vehicul temporar”, a subliniat apoi Ghinea.

Cristian Ghinea este candidat USR, partid care il sustine pe Ciolos pentru un nou mandat de premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: