Mesaj tulburator al fratelui Teodorei Maftei, jurnalista care a murit azi: „Vreau incepand de astazi sa zambim”

news

Fratele jurnalistei Teodora Maftei, cea de-a 46-a victima a tragediei din Colectiv, a postat un mesaj emotionant pe contul acesteia de Facebook. De dimineata, de cand a fost anuntat decesul Teodorei, sosesc incontinuu mesaje de condoleante de la cei care au cunoscut-o.

In aceste momente dificile, fratele Teodorei a tinut sa le transmita tuturor celor care au cunoscut-o o rugaminte: „Vreau incepand de astazi sa zambim… Sa ne bucuram de tot ce avem… De toti cei pe care-i avem… Sa facem lucruri noi… Sa ne descoperim pe noi… Si toate pentru Teo… Va implor!”

Si colegii sai de la Pro TV au publicat un mesaj de condoleante pe pagina oficiala de Facebook a Stirilor PRO Tv. „Sunt momente in care si cei mai puternici dintre noi nu pot merge mai departe. Teodora a fost cel mai ambitios om in lupta cu destinul pe care l-am cunoscut vreodata. Cele 7 operatii nu i-au putut lua zambetul si nici pasiunea fantastica pentru fotografie. In ultima saptamana, Teo a luptat cu rani imposibile, s-a batut pentru viata ei ca o invingatoare, asa cum o stim. Din pacate insa, corpul ei a avut o limita pe care sufletul n-avea cum sa o inteleaga”, au scris, pe pagina oficiala de facebook, colegii Teodorei Maftei de la PRO TV.

Dupa incendiul din clubul Colectiv, Teodora Maftei, reporter, redactor, fotograf si blogger, a fost internata la Spitalul de Arsi din Capitala, in stare critica, cu arsuri pe mare suprafata din corp si cu arsuri de cai respiratorii. In 4 noiembrie, Teodora Maftei a fost transferata la un spital din Ierusalim.

Teodora Maftei a fost operata de sapte ori, din care de trei ori pe creier. Tanara suferea de chist arahnoidian de fosa posterioara, o acumulare de lichid aflata pe creierul mic, inspre ceafa, care nu poate fi eliminat si este asociat cu hipertensiunea intracraniana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: