Mesaj viral al biciclistilor pentru Gabriela Firea, la sase luni dupa ce ea a promis ca va face „revolutie” in TRAFICUL din Bucuresti

news

In urma cu sase luni, in timp ce se afla in campanie electorala, Gabriela Firea promitea ca va face „revolutie” in traficul din Capitala. Acum, biciclistii vor sa arate cum si-a tinut promisiunea.

Pe canalul bucharestbiketraffic de pe You Tube, ce are peste 100.000 de urmaritori,  a fost postat un film care arata ce se intampla dupa sase luni de la celebra promisiune a Gabrielei Firea.

Saptamana trecuta, Firea a tinut sa declare ca nu este doar treaba ei sa rezolve situatia traficului din Capitala.

„Nu este doar in sarcina primarului general – asa cum se incearca acum a se transfera responsabilitatea catre mine – aglomeratia dintr-un oras. Sunt probleme vechi, structurale, probleme de infrastructura depasita din toate punctele de vedere”, a spus Gabriela Firea, prezenta la evenimentul „Parcul Natural Vacaresti are nevoie de o administrare eficienta”.

Ea a adaugat ca nu pot fi rezolvate in cinci luni problemele care treneaza de mai multi ani in Capitala.

„Nu poti in cinci luni de zile sa repari ce nu s-a facut in 20 de ani. Orice persoana cu inteligenta, cu bun simt, cu intelepciune intelege ca e doar o campanie murdara, o campanie nelalocul ei sa il acuzi pe primarul general, sa ii acuzi pe primarii de sectoare – care sunt de doar cateva luni – de toate neajunsurile din Capitala si de toate nerealizarile si neimplinirile de peste 20 de ani”, a precizat Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: