Batjocura fara limite. Mesaje adresate protestatarilor de un deputat PSD: „Suge-o” si „Nu plange m…e, ca ti-au dat m…e la alegeri”

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu, condamnat definitiv pentru dare de mita, le raspunde obscen celor care il interpeleaza pe Facebook in privinta declaratiilor sale.

Joi, Radulescu a declarat la Parlament, ca nicio fapta de coruptie nu se gratiaza prin noua ordonanta pusa in dezbatare publica, motiv pentru care tinerii nu ar trebui sa mai iasa in strada, deoarece acest proiect „nu este facut pentru politicieni”, ci pentru „hoti” si cei care au comis „fapte minore”.

„Nicio fapta de coruptie nu se gratiaza prin ordonanta. Asa ca nu stiu cine ar putea sa beneficieze. In plus, cei care sunt condamnati cu suspendare nu beneficiaza de gratiere. Adica hai sa intelegem termenii, pentru ca, daca vorbim asa, ca sa ne aflam in treaba, sigur ca n-o sa ne intelegem niciodata. Deci faptul ca ies niste tineri in strada, ar trebui sa li se explice ca n-au de ce sa iasa pentru ca prin aceasta gratiere cel putin o sa iasa probabil hoti sau eu stiu oameni care au facut chestiuni minore”, a sustinut deputatul PSD.

Un tanar l-a interpelat pe Facebook, intrebandu-l daca chiar ar fi cazul sa il creada cineva, avand in vedere ca este si el condamnat. Iata raspunsul deputatului PSD:

radulescu 2

Deputatul PSD a avut o reactie similara si fata de mesajul unui alt internaut.

radulescu

„Mesajul e pe bune, asta a fost raspunsul deputatului Radulescu la un mesaj pe care i l-a trimis un cetatean apropiat grupului ‘Autobaza'”, a mentionat jurnalistul Ovidiu Vanghele, care a postat pe Facebook aceasta replica a lui Catalin Radulescu.

Catalin Radulescu a fost condamnat definitiv, pe 5 decembrie 2016, de instanta suprema la un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzat de dare de mita si de administrarea unei firme, fapta incompatibila cu calitatea sa de parlamentar.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: