Mesaje furioase dupa urarile de Paste ale sefului PSD. S-au rasculat chiar si pensionarii: „Acum avem un punctaj mai mic. Veti mai prinde guvernare cand imi voi vedea ceafa”

news

Presedintele PSD Liviu Dragnea a postat un mesaj de Paste care a starnit imediat un val de reactii furioase chiar pe pagina sa de Facebook. „Ce liniste putem avea cand la guvernare avem persoane manipulabile, incompetente, analfabete”, ii transmite sefului PSD un roman.

„Sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca bucurie, sanatate si liniste sufleteasca! Lumina sfanta sa coboare in casele si in inimile romanilor! Sa ne faca mai buni, mai generosi, cu inima mai calda si mai deschisa. Va doresc Paste fericit!”, a scris Dragnea.

Imediat au inceput sa apara mesaje de revolta. Chiar si pensionarii sunt indignati de promisiunile mincinoase ale lui Dragnea.

„Veti mai prinde o guvernare cand eu imi voi vedea ceafa ca habar nu aveti ce faceti cu legea pensiilor chiar si cu tara”, a scris un pensionar din Valea Jiului.

„Ce liniste putem avea cand la guvernare avem persoane manipulabile, incompetente, analfabete marca PSDragnea”, a comentat un alt roman furios.

Iata care sunt cele mai populare mesaje pe care le-a primit Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: