Mesaje ireale pentru patronul Clubului Colectiv: „Esti un om MINUNAT, lumea trebuie sa stie asta”

news

Patronul clubului Colectiv, Alin Anastasescu, a primit mai multe mesaje de sustinere pe pagina sa de Facebook, dupa tragedia de azi-noapte. „Vreau sa stii ca ai oameni care cred in tine si care te sustin indiferent de ce spun gurile rele”, spun prietenii acestuia.

„Alin – e absolut devastator ceea ce se intampla si tu acum ai de infruntat cele mai cumplite momente prin care ai trecut probabil vreo data in viata. Ma rog sa ai putere si lumina. Pasiunea pe care ai pus-o in ‪#‎colectiv‬ e ceea ce a facut clubul sa devina o poveste. O poveste de groaza acum prin care trebuie sa treci si careia sa-i faci fata. Mi-am pierdut prieteni dragi aseara, dar asta nu schimba cu nimic calitatea ta de om minunat. Si lumea trebuie sa stie. E o nenorocire pt absolut toti. Gandurile mele sunt in egala masura cu tine”, a transmis Liudmila Matei.

„Sper din toata inima sa gasesti puterea si curajul sa infrunti tot ce va urma dupa nenorocirea de aseara. Sunt multi oameni rai care vorbesc aiurea, nici presa nu ajuta deloc din pacate, insa vreau sa stii ca ai oameni care cred in tine si care te sustin indiferent de ce spun gurile rele. Multi sunt convinsi ca totul a fost pentru bani; ei nu stiu cat te-ai implicat si ca mai mult decat oricine ti-ai dorit sa fie totul bine. Nu vom uita curand tragedia asta, insa cu siguranta nu vom uita nici serile minunate petrecute la Colectiv”, a scris o alta prietena.

Citeste si: NOI marturii din IADUL de la Colectiv: „Ma cataram pe cadavre si incercam sa ies afara”

mesaje

Pe pagina sa de Facebook, Alin Anastasescu mentioneaza ca este managing partner si co-fondator al clubului, iar pe contul Linkedin Alin Anastasescu precizeaza este absolvent al Facultatii de Arte.

Din mai 2013, el este co-fondator si managing partner la Clubul Colectiv, iar din ianuarie 2011 este si producator la Cevadevis.ro., unde a realizat matriale de publicitate pentru branduri cunoscute si a mai organizat evenimente la firma Sasquatch pentru brandul Mountain Dew. Anastasescu a mai lucrat pentru compania Emagic Entertainment/Danube Event Services la organizarea unor concerte pe care renumite trupe internationale le-au sustinut in Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: