Mesajul de ADIO al lui Clarkson: „Natura a facut o greseala cand a inventat DINOZAURII”

life

Jeremy Clarkson, suspendat din „Top Gear” pentru scandaluri, a dat primul semnal ca va renunta de tot la emisiune. El a prezentat show-ul despre automobile timp de 27 de ani.

In primul sau text publicat in presa de la momentul suspendarii, Clarkson se compara cu un dinozaur. „Am pierdut un animal, dar va veni altul”, spune el.

„Natura a facut o greseala cand a inventat dinozaurii. Este prea mare, prea violent… Toti dinozaurii au murit, iar acum, dupa atatia ani, nimeni nu ii plange. Aceste creaturi imense, impunatoare, nu-si mai aveau locul intr-o lume care a mers mai departe”, a scris Clarkson in The Sun, citat de news.com.au.

O petitie prin care se cere readucerea lui Clarkson in emisiune a fost semnata, pana sambata noapte, de aproximativ 900.000 de oameni, printre care se afla si premierul David Cameron.

„Puteti sa incepeti cate campanii vreti si sa cereti suportul tuturor politicienilor, dar vine o zi cand trebuie sa spuneti ‘adio’ marilor monstri si sa mergeti mai departe”, a mai spus Clarkson in editorialul sau.

The Mirror a povestit cum a decurs scandalul care a umplut paharul pentru BBC. Clarkson a ajuns la locul filmarilor cu elicopterul, dupa ce a baut zdravan cu colegii lui James May si Richard Hammond. Cand a vazut ca nu gaseste mancare calda, l-a injurat pe unul dintre producatori, „lazy, Irish cunt”, si l-a lovit atat de tare incat i-a spart buza.

Urmatoarea emisiune Top Gear era programata pentru astazi, dar a fost anulata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: