Mesajul de dincolo de moarte al lui Gheorghe: „Va blestem conducatori ai Romaniei si-n puscarie v-as baga pe toti. Va blestem sa muriti stind la coada, sa traiti din salariu si sa va petreceti batranetea cu o pensie obisnuita”

news

Un mesaj postat pe Facebook de Andrei Gheorghe in septembrie 2017 a fost redistribuit de peste 8.000 de romani, acum, dupa disparitia sa. „Va blestem conducatori ai Romaniei si’n puscarie daca v’as baga pe toti, cu nimenea nu as gresi”, spunea atunci Gheoerghe.

„Sint obosit. Am fost ‘generatia de sacrificiu’ si am crezut ca dupa un drum lung si greu o sa ajungem intr’o poiana cu soare si flori. Dar nu a fost asa. Drumul nu ducea nicaieri si intr’o zi satui de foame si mizerie ne’am revoltat, ne’am ucis conducatorii si am crezut ca dupa un alt drum lung si greu o sa ajungem la malul unei ape dulci. Apa insa e salcie, terenul mlastinos si cei mai nevolnici si netrebnici dintre noi se rasfata in calesti scumpe, copiii lor ni se urca in cap si danseaza tontoroiul iar parintii nostri mor incet de piocianic. Fratii fug scirbiti si’si cauta fericirea in alte zari. Speranta a lesinat batuta de jandarmi, Infinitul lucreaza la un mall iar eu imi numar firfireii si ma gandesc daca’mi ajung de o funie mai sanatoasa. In fata nu vad nimic decit bezna si intuneric, in jurul nostru doar mizerie si dezmat si nu mai pot si nu mai am rabdare. Am inima uscata si’n gura gust de cenusa.

Va blestem conducatori ai Romaniei si’n puscarie daca v’as baga pe toti, cu nimenea nu as gresi. Va blestem cu spitalele, scolile, soselele, spagile, infumurarile si prostia voastra agresiva. Va blestem sa muriti stind la coada, sa traiti din salariu si sa va petreceti batranetea cu o pensie obisnuita, intr’un oras obisnuit, cu doi copii obezi si beti in sufragerie si cu parintii in intretinere pe veci. Sint obosit si drumul nu se mai zareste”, scria Andrei Gheorghe pe Facebook, pe 10 septembrie 2017.

Andrei Gheorghe s-a nascut la 14 ianuarie 1962, la Lipetk, Rusia. A absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti (sectia rusa-engleza).

Si-a inceput activitatea jurnalistica in 1991, ca reporter special la Radio Constanta, unde a ramas pana in 1993. Consacrarea i-a adus-o emisiunea de radio ’13-14′, realizata la Pro FM Bucuresti (1996-2002). La postul PRO TV a moderat si emisiunea ‘Lantul Slabiciunilor’.

In 2002 si 2003, a realizat la Antena 1 emisiunea ‘Gheorghe’ si a reluat emisiunea ’13-14′, mai intai la Radio 21 si apoi la Radio Total (2005-2006).

A avut un rol secundar in filmele ‘Amen’ (2002) al lui Costa Gavras, ‘Tinerete fara tinerete’ (2007) al lui Francis Ford Coppola si a colaborat cu trupa de hip hop ‘Parazitii’ pentru albumul ‘Irefutabil’. A mai realizat un scurtmetraj in 2008, numit ‘Dubla personalitate’.

In 2006 a publicat volumul ‘Midnight Killer – Banalitatea s-a nascut la oras’, insotit de un CD audio in colectia ‘Ego Publicistica’ de la Editura Polirom.

In 2004 a devenit consilier media si realizator de emisiuni (‘Politica, frate!’ si ‘Am o stire pentru tine!’) la Realitatea TV, post cu care a incheiat colaborarea in mai 2008.

A scris la ‘Academia Catavencu’ si in ghidul ’24-FUN’. In afara de realizarea de emisiuni radio si TV, a detinut functii de conducere la posturile unde a lucrat: director de programe la Radio Sky Constanta si Pro FM Bucuresti, director de programe al trustului Media Pro, consilier in probleme de marketing la Antena 1 Bucuresti.

La 16 martie 2009 a revenit in trustul Realitatea-Catavencu, unde a fost realizatorul emisiunii ‘Cu Gheorghe si Mihaiu’ de la Radio Guerilla. Din septembrie 2009, timp de trei luni, a fost moderatorul unui reality show romanesc difuzat la postul TV Kanal D: ‘Rataciti in Panama’.

La 4 ianuarie 2010, Andrei Gheorghe a preluat functia de consilier al ministrului finantelor, Sebastian Vladescu, fiind responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare. A ocupat acest post pana la 26 februarie 2010, cand Ministerul Finantelor a incetat relatiile contractuale cu acesta.

A realizat emisiunea ‘Clubul de poker’ la postul Prima TV in Romania (septembrie – decembrie 2010) si ‘Salutare Natiune’ pe canalul Prime in Republica Moldova (Chisinau) (2010-2011). In cursul anului 2012 a realizat emisiunea-interviu ‘Oameni si oameni’ la postul The Money Channel.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: