Mesajul elevului Popoviciu, olimpic: „Imi este rusine cu Dancila! Sa-si vada lungul nasului si sa se intoarca la zacusca ei”

news

Alin Popoviciu, elevul din Targu-Mures care a fost amendat de Jandarmerie pentru ca organizat un protest la adresa prezentei lui Dancila in orasul sau, ii transmite sefei PSD „sa-si vada lungul nasului si sa se intoarca la zacusca ei!”.

„Eu NU sunt Viorica Dancila, NU ma simt reprezentat de ea si NU vorbeste in numele meu! Ba chiar imi este rusine cu Dancila! Sa-si vada lungul nasului si sa se intoarca la zacusca ei!

Va rog sa facem aceasta campanie, pentru a opri aceasta manipulare ordinara a ei si sa aratam lumii ca oamenii educati NU SUNT REPREZENTATI DE O ANALFABETA!”, a scris Popoviciu pe Facebook.

In urma cu doua zile, elevul s-a declarat revoltat ca tocmai Dancila l-a facut „comunist” pe Klaus Iohannis.

„Doamna Dancila, cine e comunistul? Nu va e rusine sa spuneti despre cineva ca e comunist cand dumneavoastra ati avut o atitudine comunista fata de mine si cei care au protestat in cadrul unei vizite oficiale pe care ati avut-o in urma cu ceva timp?

Inainte sa ajungeti la spital (locul vizitei oficiale), toata lumea stergea de zor geamurile si pardoseala. Gazonul din fata spitalului a fost tuns de asemenea cu putin timp inainte sa ajungeti. Cand am intrat in cladire, am fost dat afara din spital pentru ca urma sa sositi dumneavoastra.

Este un caz concret, doar Dumnezeu stie cate altele or mai fi. Pentru ca am participat la acel protest am fost amendat 5 luni mai tarziu, exact de ziua mea, desi nu am perturbat cu nimic activitatea spitalului, lucru pe care dumneavoastra l-ati facut, blocand intrarea principala in unitatea medicala. Eram minor pe atunci si am fost acuzat pe nedrept ca as fi organizat acea manifestatie. Astea-s practici comuniste, doamna.

Ne-ati plasat in fundul lumii din cauza prostiilor pe care le-ati scos pe gura zilinc din postura de premier al Romaniei. Chiar nu stiu cum ati ajuns in turul doi al alegerilor prezidentiale, ca in orice tara civilizata o analfabeta nu obtinea mai mult de 5%.

Sper din toata inima ca aceste randuri sa ajunga la dumneavoastra, pentru ca la cate aberatii ati facut, meritati din plin ura oamenilor!

Doar daca ne mobilizam se poate face auzita si vocea noastra, a tuturor celor care ne dorim o tara fara analfabeti in functii publice!”, spunea elevul din Targu-Mures.

In urma cu sase luni, trimis de numerosi postaci PSD sa se apuce de invatatura si sa lase implicarea civica, Popoviciu le-a transmis ca este olimpic national.

„Dupa activitatea mea din ultimele zile, multi m-au trimis sa ma ocup de scoala si sa las implicarea civica. Totusi, astazi am reusit sa va dovedesc ca se pot face ambele lucruri simultan atata timp cat exista vointa! Astazi m-am calificat la etapa nationala a concursului de referate si comunicari stiintifice-istorie!”, a scris Popoviciu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: