Mesajul grobian al lui Ioan Mircea Pascu la adresa lui Augustin Lazar nu a ramas fara raspuns. Liderul PSD raspunde cu noi injuraturi: „Javrelor”

politica

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu a postat un mesaj jignitor, chiar de Craciun, la adresa procurorului general Augustin Lazar. Numerosi utilizatori de Facebook au intervenit pentru a-l pune la punct pe liderul PSD, insa acesta a raspuns cu injuratori.

„Am auzit ca, incurajat de succesul adezivului Corega, Taica Lazar ar fi primit oferta – tentanta – sa faca publicitate la … Bonilash, pt ca are gene lungi, senzuale …”, a scris Ioan Mircea Pascu pe Facebook.

pascu

Mai multi utilizatori de Facebook au tinut sa ii atraga atentia ca a fost deplasat, insa Pascu le-a raspuns cu injuraturi si le-a blocat apoi accesul pe pagina sa.

fb 2 fb 3 fb

Nu este prima data cand Pascu foloseste apelativul jignitor „Corega” la adresa procurorului general al Romaniei. Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi sunt deseori in atentia europarlamentarului, care este foarte nemultumit de lupta anticoruptie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: