Mesajul lui Dan Puric: „Ramane o Romanie la mana derbedeilor! Trebuie o schimbare RADICALA”

news

Dan Puric, sfaturi pentru tinerii care au iesit sa protesteze. El le transmite manifestantilor sa se organizeze mai bine pentru a obtine schimbarea clasei politice.

Dan Puric ii indeamna pe tineri sa citeasca pentru ca doar asa obtin cultura politica de care au nevoie pentru a se ridica din multime si a se transforma in oamenii politici ai viitorului.

„Este evident ca exista un refuz pentru scena politica in general. Exista o reactie negativa fata de politica, este tema principala a pietei, si pe de alta parte situatia este ca o explozie si o data ce a fost declansta este greu sa mai fie strunita. Este vorba de o reactie negativa fata de aceasta clasa politica”, a declarat Dan Puric despre proteste, in exclusivitate la Romania TV.

„Mingea acum este la Iohannis. El trebuie sa rezolve situatia, nu stiu daca cu o solutie de moment sau de viitor. Romania are niste cifre stabile si toate cifrele astea bune s-ar putea sa se duca pe apa sambetei. Noi trebuie sa iesim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie, ce avem noi acum sunt chestii de imprumut. Atunci vom avea si noi o istorie si o demintate, Iohannis este depasit de situatie”, a mai spus Dan Puric.

„Stiti care este tragedia tinerilor? Au potential genial, dar campul de manifestare este nul si nul va fi pe viitor. Ramane o Romanie la mana derbedeilor! Daca aceasta tara striga ca ne-am saturat de voi dar nu avem pe cine sa punem… Nu putem trai din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicala. Primul lucru pe care l-as completa si eu este ca generatia mea are o lispa acuta de valori. Daca ar fi sa propun pe cineva in locul actualei clase politice nu as avea un raspuns”, a declarat Dan Puric.

Acesta a incheiat cu un mesaj pentru tineri: „Apucati-va si cititi, apucati-va si interesati-va. V-au vaduvit de valori, trebuie sa invatam sa fim romani. Nu este nicio rusine, puilor, in treaba asta. Nu trebuie sa fii exacerbat sa iti pui tricolorul pe chiloti”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: