Mesajul lui Iohannis de Pastele catolicilor: „Cristos a Inviat! Kellemes Husveti Unnepeket! Frohe Ostern!”

news

Presedintele Klaus Iohannis a transmis credinciosilor care celebreaza duminica Sfintele Pasti urarea de ”sarbatori binecuvantate, buna intelegere si prosperitate”, subliniind ca in aceste momente ”avem nevoie mai mult ca oricand de credinta si speranta pe care Lumina Invierii ni le insufla”.

„Tuturor credinciosilor care sarbatoresc duminica Sfintele Pasti, fie ca sunt in tara sau in comunitatile Diasporei, le transmit sarbatori binecuvantate, buna intelegere si prosperitate. In aceste momente avem nevoie mai mult ca oricand de credinta si speranta pe care Lumina Invierii ni le insufla. Traversam de mai bine de un an o perioada dificila provocata de pandemia de COVID 19, dar impreuna, avand grija de sanatatea noastra si ocrotindu-i pe cei dragi, vom depasi cu bine aceste momente grele. Va multumesc pentru solidaritatea si responsabilitatea de care ati dat dovada in tot acest timp”, a transmis Klaus Iohannis, sambata, intr-un mesaj video postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale, cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice.

Seful statului si-a exprimat convingerea ca sacrificiile facute acum „vor fi in curand rasplatite si ne vom putea reintalni in siguranta cu toti cei apropiati”.

„Aceste zile de sarbatoare, incarcate de profunde semnificatii spirituale, sa va aduca liniste sufleteasca, armonie si generozitate fata de semeni. Cristos a Inviat! Kellemes Husveti Unnepeket ! Frohe Ostern !”, si-a incheiat Klaus Iohannis mesajul.

Mai mult despre: ,

Comentarii: