Mesajul lui Victor Ponta de Sf. Nicolae, „ocrotitor al celor acuzati pe nedrept”

politica

Fostul premier, Victor Ponta, a publicat pe Facebook un mesaj de Sf. Nicolae in care tine sa reafirma, voalat, ca este acuzat pe nedrept de DNA.

„La multi ani tuturor celor care azi isi aniverseaza ziua de nume, sau au pe cineva drag de sarbatorit!
Si un gand bun pt toti cei pe care Sf Nicolae ii apara : ‘…este cunoscut drept ocrotitor al celor acuzati pe nedrept, al comerciantilor si al calatorilor, al fetelor nemaritate si al mireselor si, in mod special, al copiilor mici'”, a scris Ponta.

Fanii sai au intuit imediat unde bate fostul premier. „Avand in vedere ca sf. Nicolae este ocrotitorul celor acuzati pe nedrept, inseamna ca este si al dumneavoastra personal. Va asteptam cat de curand sa va situati in fruntea PSD-ului, acolo unde erati inainte de a va sfatui omul dvs. de incredere, ca este mai bine sa-i cedati lui locul si sa terminati cu nemernicia acestui individ Dragnea. De dragul libertatii sale, Dragnea si-ar vinde si propriu frate nu numai colegii de partid, asa cum a facut cu dumneavoastra si mai nou cu domnul Sova!”, a scris Traian Nistorescu.

Victoe Ponta este trimis in judecata de DNA pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: