Mesajul motociclistului pentru Mircea Badea, dupa ce l-a facut KO: „Artele martiale nu inseamna vorba multa si aroganta”

news

Teodor Emi ii transmite lui Mircea Badea, dupa ce l-a facut din nou KO, la doar cinci secunde de la inceperea meciului, ca artele martiale nu inseamna „vorba multa si aroganta”.

„Artele martiale inseamna multa munca, disciplina, respect, nu vorba multa si aroganta. Cred ca Mircea Badea a inteles lucrul asta dupa ce i-am acordat revansa”, a scris Teodor Emi pe Facebook.

Mircea Badea, a fost facut KO, dupa cinci secunde, intr-un meci demonstrativ de kick-boxing. Celebrul motocilist Teodor „Tedi” Emi a fost cel care l-a pus la podea pe Mircea Badea, fiind pentru a doua oara cand cei doi se intalnesc in ring.

Mircea Badea si „Tedi” s-au mai infruntat si in 2014, cand tot motociclistul a iesit invingator.

Reactia lui Mircea Badea, pe Facebook, dupa KO: „Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si ce carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu-ti face teste.”

Mai mult despre: ,

Comentarii: