Categories: news

Mesajul unui politist tatar: „Sunt cetatean roman. PKK a transmis familiei mele ca imi pune bombe la usa. Imi iubesc tara. Cum ar fi sa fiu condamnat dupa nume si etnie?”

Un politist roman, Menabit Ozzy, a a publicat un mesaj pe Facebook in care tine sa sanctioneze atitudinile xenofobe aparute in urma desemnarii lui Sevil Shhaideh ca premier.

Politistul atrage atentia asupra sacrificiilor unor etnici turci si tatari in razboaiele Romaniei si relateaza cum si-a slujit el tara pana in acest moment.

„Sunt cetatean roman de etnie tatara. Imi iubesc tara!

În timpul Rãzboiului de Reîntregire din anii 1916-1919, ofiterii turco-tãtari din armata românã au luptat exemplar, unii înscriindu-si numele printre eroii ce si-au jertfit viata pentru patria lor, România. Pentru faptele de arme sãvârsite, au fost recompensati cu medaliile „Avântul Tãrii”, „Crucea Comemorativã a Marelui Rãzboi” cu barete, „Victoria”, „Coroana României”, „Steaua României”, „Bãrbãtie si Credintã”.În rândul eroilor neamului românesc se aflã la loc de cinste sublocotenentul Kiazim Abdulakim din Regimentul 9 Vânãtori, care a cãzut la datorie la Mãrãsesti în vara anului 1917.

Câtiva dintre soldatii din Regimentul 74 infanterie cãzuti la datorie: Menam Aghivitz; Monahei Menahei Alip; Suit Lemel; Filip Mahomei; Mahmet Salim.

In 2003 am fost desemnat politistul anului pentru ca am aparat tara noastra impotriva criminalitatii transfrontaliere, terorism si altele. PKK a transmis familiei mele ca imi pune bombe la usa. Pentru realizari am fost invitat la FBI (Quantico) si US Secret Service, ai caror directori mi-au inmanat scrisori de multumire.

Cu ocazia unei alte invitatii s-a spus: ‘Primul roman care a intrat in seiful Federal Reserve Bank NY’.

14 ani am aparat tara noastra de rele punandu-mi in pericol familia. Ca exemplu, un mare pericol a fost ca in fiecare zi aveam de-a face cu oameni sositi de pe tot globul si as fi putut duce familiei un virus.

Nu am privit pe nimeni altfel dupa nume, religie, culoare, etnie.

Sunt cetatean roman de etnie tatara. Imi iubesc tara! Cum ar fi sa fiu condamnat dupa nume si etnie?”, a scris Ozzy pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Iohannis si Ciolacu se declara „socati” in legatura cu impuscarea premierului Slovaciei: „Condamn cu fermitate astfel de acte extremiste”

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca este socat sa afle ca premierul Slovaciei, Robert…

O oră ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

2 ore ago

A fost impuscat premierul Slovaciei. Au fost cel putin trei focuri de arma

Premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova dupa o sedinta de guvern, el fiind…

2 ore ago

Militarii rusi au oprit traficul auto pentru a ataca cu rachete Grad regiunea Harkov din Ucraina. Soferii privesc „spectacolul” din masini – Video

Imagini ireale publicate chiar de armata Rusiei pe retelele de socializare. In mijlocul unei sosele…

3 ore ago