Mesajul unui protestatar #rezist dupa ce a fost jignit de Plesoianu si umilit la RTV si Antena3: „Asa arata mainile ele. Mana mea miroase a demnitate”

news

Unul dintre protestatarii care s-a aflat la Curtea Suprema cand Codrin Stefanescu si-a adus batausii are un mesaj puternic pentru liderii PSD, in special pentru deputatul Liviu Plesoianu, care l-a jignit intr-o postare pe Facebook. Mesajul lui Plesoianu a fost preluat si de televiziunile de propaganda ale PSD, Antena 3 si Romania TV.

Sandi Matei este unul dintre cei mai activi protestatari din Piata Victoriei. El s-a aflat in aceasta saptamana si in fata ICCJ, cand Liviu Dragnea s-a prezentat la proces. Deputatul PSD Liviu Plesoianu a folosit o imagine a lui Sandi Matei, in care acesta tine in mana un pistol, pentru sugera astfel ca protestatarii sunt niste indivizi dubiosi si violenti. Sandi Matei a fost insa unul dintre luptatorii autentici din timpul demonstratiilor anti-comuniste din 1989.

plesoianu

Imaginile au fost preluate si de Romania TV si Antena 3.

„Raspunsul meu la postarea lui Liviu Plesoianu, pe pagina acestuia, referitor la ‘celebra’ poza care a facut subiect de discutii MINCINOASE la RTV si Antena 3. Asa arata mainile mele, dupa o zi de munca la ceea ce numesc eu LUMEA MEA. O mana care si-a mangaiat colegul de liceu MORT pe 21 decembrie la sala Dalles ( Radu Ionescu Alexandru), o mana care aducea lapte de la Sp. Coltea la baricada in noaptea de 21 dec 89, o mana care a ajutat grevistii foamei sa fuga in dimineata de 13 iunie 90 cand securistii cu salopete de la IMGB au navalit in Piata Universitatii, o mana care a incercat sa opreasca sangele ce tasnea din gatul unui cetatean IMPUSCAT la sediul Politiei Capitalei (Str. Eforie), o mana care mangaie 2 copii in fiecare zi, mai ales in ultimii 9 ani de cand le tin loc si de mama……este aceeasi mana cu care tin acel pistol, este mana cu care NU am votat NICIODATA psd, este mana cu care am tinut de 27 ani steagul ROMANIEI curate SUS, este mana cu care am fluturat steagul tricolor la iesirea lui dragnea de la ICCJ…..MANA MEA MIROASE A DEMNITATE, a ta, dEMNITARE, a ce miroase, dupa ce ai scris aceste randuri?”, l-a intrebat, retoric, protestatarul pe Plesoianu.

Matei mai afirma ca secretarul general adjunct al PSD, Cosrin Stefanescu, ar fi incercat sa il „cumpere”.

„Dupa ce cap de melc, Codrin Stefanescu cu un locotenent de-al sau, Elvis, a incercat sa ne cumpere in curtea ICCJ, dar s-a lovit de refuzul categoric, cretinul asta psd-ist (Plesoianu) ne-a facut un mare serviciu, promovand aceste imagini la Antena 3 si RTV”, a adauga protestatarul.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: