Mesajul viral al unui musulman francez: „NOI trebuie sa ne ocupam de acesti nenorociti”

externe

Un musulman francez a postat pe internet un clip in care le cere confratilor sai din Franta sa-i gaseasca si sa-i denunte pe acei „impostori care se dau drept musulmani si ucid oameni”. Apelul a avut peste un milion de vizionari pe Facebook in doar 15 ore a avut, relateaza EFE.

„Nu autoritatile trebuie sa se ocupe de ei (…) noi, musulmanii care mergem la moschee (…) noi, care reprezentam valorile Republicii. Ne revine noua, musulmanilor, datoria de a-i gasi pe acesti nenorociti. Noi trebuie sa-i denuntam autoritatilor”, se arata in clipul filmat cu telefonul mobil.

Identitatea autorului clipului nu a fost facuta publica, dar s-a popularizat datorita postarii pe Facebook de o persoana identificata drept Akim Bouchmella.

„Sunt satul sa vad toate aceste atentate”, spune barbatul care se exprima din interiorul unei masini si care subliniaza „intram intr-un razboi civil, un razboi ideologic”.

„Solutia poate veni doar de la noi, musulmanii. Din pacate, radicalii frecventeaza aceleasi lacasuri de cult ca si noi, asa ca ne revine noua, musulmanilor din Franta, care recunoastem valorile Republicii si ale islamului, sarcina de a ne ocupa de ei”, transeaza el, citat de Agerpres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: