Metoda PSD fata de actiunile justitiei inca functioneaza. Chemat la audieri, un grangure numit de PSD in functie s-a IMBOLNAVIT brusc

politica

Surse medicale au declarat ca presedintele director general al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), Ovidiu Miculescu, citat luni la sediul Politiei Romane pentru audieri in dosarul in care mai multi membri ai Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune sunt urmariti penal pentru abuz in serviciu si conflict de interese, a fost internat in Spitalul Pantelimon din Capitala la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce i s-a facut rau.

„Pacientul a fost internat alaltaieri, dupa ce i s-a facut rau. Este pe sectia de Cardiologie, patologia sa a necesitat internare. Vom vedea daca urmeaza sau nu sa fie externat”, au explicat surse din spital pentru „Adevarul”.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti au inceput urmarirea penala fata de 11 persoane cu functii de conducere din cadrul Societatii Romane de Radiodifuziune, respectiv membri ai Consiliului de Administratie al institutiei publice.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de: Demeter Andras Istvan, Fugaru Mirela-Ioana, Voicu Mihai, Olaru Stejarel-Nicolae si Mosneag Doina, precum si fata de alte 6 (sase) persoane cu functii de conducere din cadrul Societatii Romane de Radiodifuziune, respectiv membri ai Consiliului de Administratie al institutiei publice, pentru comiterea unor prezumtive infractiuni de abuz in serviciu, prev. de art. 297 C.pen. si conflict de interese, prev. de art. 301 C.pen”, potrivit unui comunicat de presa al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, transmite Mediafax.

Procurorii ii acuza pe acestia ca, in perioada iulie 2011 – ianuarie 2014, ar fi participat la luarea unor decizii in cadrul sedintelor Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune in urma carora au fost incheiate mai multe contracte de prestari servicii.

In baza acestor contracte, acestia au obtinut in mod ilegal foloase patrimoniale in cuantum total de aproximativ 400.000 lei.

Miculescu a fost numit in fruntea SRR la propunerea PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: