„Mi-a fost dor sa va vad!”. Cum a realizat „jurnalista” Anca Alexandrescu interviul cu Dragnea

politica

Anca Alexandrescu, care acum se prezinta acum drept „jurnalista”, este ironizata de mai multi jurnalisti cunoscuti pentru modul in care a realizat interviul cu Liviu Dragnea.

„In comparatie cu Anca Alexandrescu, Gadea chiar pare afiliat CNN”, a scris Sebastian Zachmann (Adevarul) pe Facebook.

„Primele patru intrebari ale doamnei Anca Alexandrescu (nu poate fi numita jurnalista) din sueta (nu poate fi numit interviu) cu fostul sau patron Liviu Dragnea:

1. Mi-a fost dor sa va vad! Ce faceti?
2. Sunteti bine?
3. Zambiti, dar nu e zambetul dvs.
4. Mi-e dor sa vorbesc cu dvs despre politica”, a scris ironic jurnalistul.

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a ironizat si ea interviul cu Dragnea.

„O consiliera care spalata nu e ca noua si un fost jupan decuplat, obsesiv si speriat de alta condamnare. Plus o televiziune devenita bordel. Cam atat!”, a scris Dogioiu.

Administratia Penitenciarelor a anuntat, joi, ca nu i-a permis Ancai Alexandrescu sa realizeze interviul cu Dragnea. Jurnalistul Ovidiu Vanghele are o posibila explicatie, cum a fost totusi posibil ca Dragnea sa acorde acest interviu.

„1. (Luni si) marti: DNA citeaza oamenii din TelDrum pentru vineri la DNA, asa cum ati citit pe ziare punct com.
2. (Probabil) miercuri i-a ajuns citatia la zbarna
3. (Probabil tot) miercuri a cerut-o pe Anca Alexandrescu la interviu, da’ parnaia i-a dat jet, din cauza de covid (ne spune chiar AA)
4. Joi, adica azi, Irina, iubita lu’ Dragnea, se duce la el la parnaie si, pentru ca e mediator, intra cu laptopul la ea la vorbitor. Prin geam, elegant, Daddy i-a dat mufa de la casca, Irina a sunat-o pe Anca Alexandrescu pe skype si s-a produs acest superb interviu intru spalarea mortului viu. Altfel nu pot sa-mi explic comunicatul oficial al puscariei, care spune ca nu a aprobat acest interviu (aflam de la colegii de la G4 Media).

Ca sa nu fac doua drumuri, va rog pe toti sa calculati, dupa primu’ act din aceasta opera bufa, cat de indragostita e Anca Alexandrescu de acest pensionar”, a scris Vanghele.

Anca Alexandrescu a fost consiliera a lui Liviu Dragnea la cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor. Apoi, ea a fost trimisa de Dragnea sa o monitorizeze indeaproape pe Viorica Dancila, toto in calitate de consiliera.

Mai mult despre: ,

Comentarii: