„Mi-au dat 3 lei sa fac poze cu ele”. PSD s-a folosit de un om cu probleme psihice intr-o campanie online anti-PNL

politica

Pesedistii din Craiova au distribuit masiv pe Facebook fotografii cu un om al strazii care tinea in maini un steag si un banner cu PNL, pentru a discredita astfel acest partid. Jurnal de Craiova l-a gasit pe acest barbat, el spunand ca a primit 3 lei pentru a se lasa fotografiat cu insemnele PNL.

„Mi-a dat balonul si cu steagul ala .. mi-a dat si 3 lei ca sa fac poze cu ele”, a declarat barbatul pentru Jurnal de Craiova.

 

 

Barbatul este un om al strazii, avand evidente probleme psihice. Republica Oltenia scrie ca operatiunea de discreditare a PNL in acest mod a fost pusa la cale de catre secretarul PSD Craiova, Iulian Mihai Constantinescu. Acesta este si cadru universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Craiova.

„Teologul PSD a postat pe o retea de socializare o fotografie confectionata prin manipularea unei persoane cu dizabilitati careia i s-au dat sa fluture niste materiale propagandistice ale PNL”, scrie publicatia craioveana.

„Fotografia cu omul strazii, Daniel pe numele lui, a fost publicata de catre teologul PSD sub forma unui comentariu la o postare a deputatului PNL Dolj Ionut Stroe care avea ca subiect mitingul de la Craiova, din 12 aprilie. Fotografia a fost preluata si distribuita masiv de lideri si activisti PSD in retelele de socializare”, adauga Republica Oltenia.

Constantinescu si Claudiu Manda sunt foarte apropiati, dupa cum reiese de pe pagina de Facebook a teologului.

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: