politica

„Mi-au spus oamenii ca l-au mai vazut”. Cum s-a realizat aceasta fotografie, pe un drum din Negru-Voda

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu bicicleta, prin orasul Negru Voda, din judetul Constanta, acesta fiind observat din autoturism de primarul localitatii, care l-a oprit si a facut cateva fotografii cu seful statului, transmite Mediafax.

Primarul orasului Negru Voda, Petre Urziceanu, a postat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, fotografii cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cu care s-a intalnit la intrarea in localitate, in timp ce segul statului se plimba cu bicicleta.

”Se plimba cu bicicleta, venea dinspre Constanta spre Negru Voda, pe DN 38. Ne-am intalnit intamplator. Eram cu masina. L-am vazut. Am oprit. L-am intrebat daca putem schimba cateva cuvinte. M-am recomandat ca sunt primarul orasului Negru Voda. A acceptat. Am facut doua-trei poze. Ne-am urat success reciproc. Mai erau si alte persoane. Era insotit. Dumnealui a mai fost pe la Negru Voda acum o saptamana. Oamenii stiau, din zona. E o zona linistita, soseaua e buna, e numai bine pentru parcurs cu bicicleta”, a declarat Petre Urziceanu, primarul orasului Negru Voda.

Acesta i-a propus sefului statului sa-i prezinte orasul, insa presedintele a spus ca il va insoti cu alta ocazie.

”L-am invitat sa viziteze localitatea si mi-a zis ca va veni intr-un cadru oficial, acum era in tricou si a zis ca nu poate sa vina asa. A ramas sa stabilim de comun acord un eveniment. Eu sunt mandru ca presedintele Romaniei se plimba pe la Negru Voda cu bicicleta. Intalnirea mi s-a parut foarte calda. Il stiam doar din vedere, transmite un mesaj de sobrietate, dar nu, este foarte popular. A acceptat sa stea de vorba cu noi, sa facem fotografii. La intrare in Negru Voda era. Mi-au spus oamenii ca l-au mai vazut”, a mai declarat Petre Urziceanu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Caz neverosimul in Mehedinti: un profesor si un paznic de la DGASPC, arestati dupa ce ar fi violat sapte copii institutionalizati

Un instructor pentru educatie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan” si un paznic…

1 minut ago

Donald Trump socheaza din nou: pe contul de Truth Social al fostului presedinte a fost distribuit un videoclip care vorbeste despre un „Reich unificat”

O inregistrare video postata luni pe contul lui Donald Trump pe reteaua sa de socializare…

16 minute ago

Dupa moartea sa intr-un accident de elicopter, apar amanunte socante despre trecutul sangeros al „Macelarului din Teheran”

Fostul presedinte iranian Ebrahim Raisi a fost unul dintre cei mai inversunati inamici ai reformelor,…

31 de minute ago

Un student ucrainean arestat in Rusia pentru postari impotriva razboiului, salvat din inchisoare dupa ce prietenii sai au cerut ajutorul fiicei lui Putin

Pana de curand, cetateanul ucrainean Serhii Hulko a fost un student la medicina cu rezultate…

O oră ago

Joe Biden critica mandatele de arestare cerute de CPI impotriva liderilor israelieni: „Ofensiva Israelului in Gaza nu este un genocid”

Presedintele american Joe Biden a declarat luni ca ofensiva israeliana in Gaza "nu este un…

O oră ago